Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Sprūdžs: ZRP pagaidām pieturēsies pie lēmuma sadarboties ar SC

Šobrīd nav pamata runāt par to, ka būtu jāmaina kādi lēmumi, tāpēc Zatlera Reformu partija (ZRP) pagaidām pieturēsies pie lēmuma par sadarbību ar Saskaņas centru, piektdienas rītā intervijā Latvijas Radio sacīja ZRP premjera amata kandidāts Edmunds Sprūdžs.

E.Sprūdžs, jautāts, par ko plānots lemts ZRP valdes sēdē piektdien, teica: "Vairāk varbūt nevis lemt, bet informēt partijas valdi un frakcijas deputātus par sarunu gaitu, par to, kāds šobrīd ir statuss, un kāda varētu būt virzība uz priekšu."

Uz jautājumu, pie kādiem nosacījumiem ZRP varētu mainīt savu lēmumu sadarbībai ar SC, E.Sprūdžs sacīja: Šobrīd nav pamata runāt par to, ka mums būtu jāmaina kaut kādi lēmumi. Esam iezīmējuši to ceļu, kādu šobrīd redzam kā visefektīvāko, lai īstenotu savu programmu, lai īstenotu tos mērķus, par kuriem esam gandrīz pilnībā vienojušies gan ar Vienotību, gan ar Saskaņas centru, un līdz ar to mēs pie šī lēmuma pagaidām pieturamies un skatīsimies arī šodien divpusējās tikšanās reizē ar Vienotību, kā mēs varam iet uz priekšu."

"Es negribētu prognozēt, vai tieši līdz pirmdienai, bet esmu pārliecināts, ka būs progress gan šodien, gan pirmdien un arī peč tam. Pie valdības mēs tiksim," teica E.Sprūdžs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas