Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

VL-TB/LNNK uzaicina ZRP uz abu partiju deputātu kopīgu tikšanos

Nacionālā apvienība Visu Latvijai-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK otrdien izteica uzaicinājumu Zatlera Reformu partijai uz abu politisko spēku pārstāvēto deputātu kopīgu tikšanos, vēstī Nacionālā apvienība.

Apvienība norāda, ka tā, līdzīgi kā ZRP, vienmēr ir iestājusies par lielāku atklātību un sabiedrības iesaisti politikā. "Diemžēl šobrīd sarunas par jaunās valdības veidošanu notiek šaurā lokā, kas noved pie dažādiem pārpratumiem un nepareizas faktu interpretācijas," norāda Nacionālā apvienība.

VL-TB/LNNK norāda, ka tā, gluži kā ZRP, ieved politikā daudzus jaunus deputātus. "Tāpēc, mūsuprāt, būtu svarīgi un lietderīgi sarīkot kopīgu sanāksmi, kurā piedalītos visi 11.Saeimā ievēlētie abu partiju deputāti, pie tam šo sanāksmi sarīkot jau šonedēļ. Tas ļautu gan iepazīt vienam otru, gan nepastarpināti izrunāt un, iespējams, tuvināt viedokļus par šobrīd sabiedrībā svarīgiem jautājumiem, kas ir priekšnoteikums sekmīgai abu partiju turpmākajai sadarbībai sabiedrības interesēs," norāda VL-TB/LNNK.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas