Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

VL-TB/LNNK uzaicina ZRP uz abu partiju deputātu kopīgu tikšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Troll
T
Tagad mēs īsti redzam, kāds "izcils" prezidents ir bijis caur Zooparku nākušais subjekts. Vai varam iedomāties, ko viņš pilī šajos gados ir pastrādājis... Tauta šo nekad nebūtu ievēlējusi. Tāpēc laii šis ir pierādījums, ka ir vajadzīgs tautas vēlēts prezidents, nevis dažu cilvēku klusā vietā slepeni atrastais un izbīdītais, lai tas savā kancelejā vītu intrigas... Un vai ir pārliecība, ka Saeimas padzīšana nav valsts apvērsums? Jo arī Kārli pēc 15. maija sveica ar gavilēm, pēc tam ieguva izcilu progresu ekonomikā un kultūrā, bet tomēr mēs runājam par Ulmaņa apvērsumu?
Krievs Latvišiem
K
Manuprāt, VL piekopj nelabu un divkosīgu praksi, jebkurā gadījumā darot visu, lai nelaistu SC valdībā. Ikdienā latvieši/krievi kopā strādā, pērk vieni no otriem preces un pakalpojumus, spēlē kopā basketbolu, svīn kopīgas kāzas, viņiem dzimst kopīgie bērni utt, bet valdībā, lūk, viņi strādāt kopā nevar. Tā ir divkosība un melošana sev pašam.
bumers
b
Pārāk uzkrītoši Zatlers ir kā pielipis SC. Un tikpat uzkrītoši viņš nemeklēja pats iespējas runāt ar VL/LNNK. Esmu pārliecināts, ka bez materiālās ieinteresētības viņš nebūtu tik akli pievērsies tikai vienam virzienam. Pārāk uzkrītoši tās klapes Zatleram uzliktas. Es neko sliktu nesaku par lielāko daļu SC partijas biedru, bet lai viņus paņemtu koalīcijā ar lielāko prieku , viņiem ir jāatdalās pilnīgi un galīgi no Rubika partijas, kurai ar SC palīdzību ir dotas 3 sēdvietas Saeimā. Tātad tās ir nepelnīti un tās ir jāatņem. Es no summas , ko maksāju nodokļos netaisos, atvēlēt daļu lai atalgotu pēdējo kretīnu ar viņa abiem dēliem. Pilnīgs absurds! Un līdz ar to SC ir papildus dabūjis trīs balsis sev. Nekaunība no "godīgās" SC puses. Pamatoju: Rubika partija vienatnē nebūtu pārvarējusi 5% barjeru. Tā bija jāizmet mēslainē tāpat, kā Slesera partija un daļēji arī izmestā ZZS. Nekas ar ZZS tas notiks nākamajās vēlēšanās. Viņi ir aizsēdējušies.
lauķe
l
Vai tiešam VL cer atmodināt kaut dzirksti no nacionālās pašapziņas Zatlera partijas pērkamajās dvēselēs.....
lūdzu
l
Šeit ir Raivja Dzintara vēstījums par "varavīksnes" valdību un ZRP, SC koalīciju:
anita
a
bet tās kolosālās bildes fonā... :))))
zapņu fabrīka
z
nē , nē , nē nepiekrītat- jūs iegūsiet daudz vairāk kā opozicionāri , bet ar savu pašu tēlu, laikā , kad visi andelēs un tingel- ntangelēs!
Dr.xy
D
Vai VL- TB / LNNK, ja bus valdiba, ierosinas valdibai izpildit Soda likuma 69.punktu par Valsts nodevibu,un starptautiskos likumus par okupacijas seku noversanu?! SC un ZRP budami valdiba,tacu nevares atteikties paklauties likumiem.Ja,sis abas organizacijas atsakas pildit likumus, tad vinu vieta nav valdiba,bet gan uz apsudzeto sola !
Eva Braun
E
Malači VL! Rīkojaties pareizi ! Pateicos !
Vārds
V
vienīgā rīcība pagaidām ir bijusi māžošanās ar plastmasas tankiem un konfekšu spraušana uz mēslu dakšām. Labāk varējāt tās končas kādam bērnu dārzam noziedot.
  • 6
  • 2
patriots
p
Es balsoju par visu Latvijai un tapec esmu tiesigs ligt, lai VL iesaistas valdibas koalicija,lai parstav latviesu tautas intereses un Latvijas valsts intereses. Butu bezatbildigi un noziedzigi pret latviesu tautu un Latvijas valsti ja VL nestradatu valdiba. Netakarigi ko kangars Zatlers tur shemo un plano, neatkarigi no ta vai Zatlers koalicija ievilks Latvijas valsts un latviesu nicinatajus SC, VL ir jastrada saja koalicija un jadara viss ko vina var izdarit esosajos apstaklos, jo butu noziedzigi un bezatblidigi ja VL nostatos mala ka verotaji un faktu konstatetaji un verotu ka sie monstri Zatlera partija un SC izvarao un izjaj Latvijas valsti to kas vel ir atlicis saja valsti un piesmej un pazemo latviesus, kuri vel ir pailkusi Latvija.
Igors
I
Prātīgs vārds , cepuri nost ! Vajag iet un cīnīties , ja vajadzīgs , pat izvilloties ar oponentiem ! Bet tas jādara esot koalīcijā , tieši tur ir vislielākās iespējas aizstāvēt savu viedokli un tapt sadzirdētam. Nu nedrīkst nomukt malā un no turienes riet ! Esiet nelokāmi , bet saprātīgi !
  • 4
  • 0
skepse
s
piekrītu, ka jāstrādā, nevis jāsēž krūmos un jāspļauj inde
  • 6
  • 1
Igors
I
Beidzot arī kāds prātīgs priekšlikums. Pēc vakardienas VL runasvīra dzelžainās nostājas varēja saprast , ka ierakumi ir izrakti un nekādas sarunas vairāk nebūs.
a
a
Beidzot kāds sāk loģiski rīkoties. Cerams , ka ZRP nāks pie prāta.
Troll
T
Kopā bez SC ir 69 balsis. Kur ir problēma?
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas