Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Zatlers sola ZRP kursu radikāli nemainīt un savā darbībā nebūt populistisks

Lai arī Zatlera reformu partija (ZRP) ir piedzīvojusi dramatisku reitingu kritumu, tās līderis Valdis Zatlers sola partijas kursu radikāli nemainīt un savā darbībā nebūt populistisks.

Zatlers trešdienas rītā telekompānijā LNT reitingu kritumu nevērtēja kā traģēdiju un viņš arī nedomā, ka tas būtu saistīts ar to, ka partija nepildītu solījumus, jo daudz no solītā esot izpildīts. Politiķis atzina, ka labu daļu ZRP reitinga veidoja protesta balsojums pret citām partijām, bet tagad šis atbalsts gājis mazumā.

"Mēs nebūsim kā vēja rādītāji - mums reitings ir zems, mums jāpieņem kāds populistisks lēmums," sacīja Zatlers, joprojām paužot pārliecību, - ja nebūtu rīkojuma Nr.2, daudzas pozitīvas pārmaiņas valstī nebūtu notikušas.

Runājot par marta beigās gaidāmo ZRP kopsapulci, Zatlers stāstīja, ka tas būšot rindu sakārtošanas kongress, nevis partijas reorganizācijas kongress, kas varētu iezīmēt partijas kursa maiņu par 180 grādiem.

Galvenais kongresa jautājums būšot, kā izveidot partijas domi, kas pārstāvētu visas nodaļas. Jautājums par priekšsēdētāja nomaiņu neesot dienaskārtībā. Zatlers atzina, ka partijas vadība tika saņēmusi pamatotu kritiku par komunikāciju ar ierindas biedriem, un tagad esot daudz domāts, kā to uzlabot.

Kā ziņots, 31.martā notiks ZRP kopsapulce, kurā iecerēts spriest par atteikšanos no Zatlera uzvārda ZRP nosaukumā un logotipa maiņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas