Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Zatlers sola ZRP kursu radikāli nemainīt un savā darbībā nebūt populistisks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaa
j
degundurklis Pirms 1 stundas un 25 min Kur ir reformas? Kāpēc turpinās stagnācija? Kāpēc valdību vada Dombrovskis, nevis kāds saprātīgs cilvēks? Kas, Vienotība vēlēšanās uzvarēja? Kāpēc ZRP atļāva Vienotībai ar intrigām sevi apčakarēt? Kāpēc ZRP ir koalīcijā ar stagnācijas garantu- Vienotību? Mugurkauls nebija?
Vuarzazi
V
Valdība ir parakstijusi ACTA līgumu, tas aizstāv intelektuālo īpašumu. Valdības partija, ZRP, pārkāp ACTA līgumu jo ir piesavinājusies Sarkanā krusta simboliku, humanitāro konceptu, Tas pārkāp arī Ženēvas I. Konvencijas 38-44 pantus, kas aizliedz sarkanā krusta simbolikas lietošanu ārpus humanitāriem nolūkiem.
esesesveelreiz
e
diez kuras ir taas jaunaas paarmianjas, kad tu pretiigaais un noveemushais zagler ienaaci politikaa? kuras bljad ir taas paarmainjas paraadi man? tik nesaki man par bezdarba samazinaashanos vai SVF aizieshanu, jo tien av taqvi nopelni kuces deels tu taads, kaut visi tavi radinieki aizriitos ar taviem meliem.
Tas jau vien liecina,
T
ka Zatlers ir politikā vajadzīgs,jo viņš daudzus izsaimniekotājus nolicis pie vietas un pēc komentāriem spriežot,šie ārdās un mēsliem mētājās bez pārstājas.
  • 0
  • 0
eseses
e
atkal jau sola. soliit sola, bet nedeva sho taapat kaa Lindermanu jaaizsuuta no valsts. nevajag soliit, bet dariit. ej un roc bedri smirdiigaa aploksne.
:o)
:
Cerams, ka pēc nākamajām vēlēšanām ši kangaru un SC mīļotāju partija pazudīs vēstures mēslaines dzīlēs.
Juris
J
Jo ātrāk Zatlers aizies no politikas ,jo labak būs mums visiem.
es cony
e
gan tā neteiktu,ja jau Zatlera kungs,būdams ārsts-ķirurgs,varēja sakārtot cilvēka mugurkaulu,ekstremitāti vai tās locītavu,tad esiet droši, viņam jau ir pieticis drosmes un tā joprojām ir lai kopīgi ar savas koalīcijas politiķiem ,sakārtotu arī sabiedrības mugurkaulu un mūs visus apgādātu ar jaunākās paaudzes kompjūteriem jeb attīstītu domāšanu.Tikai gudrs prāts un stingrs mugurkauls ir pamats mūsu attīstībai visos virzienos.
  • 0
  • 0
Ra
R
Palasiiju komentaarus, kaa vienmeer ar dazhiem iznjeemumiem, tuksha muldeeshana...
Visuvarenais Hugo
V
nešaubos ka tajos izņēmumos ietilpst tieši mans komentērs , jo pat rakstos stāv rakstīts - Kas meklē , tas atrod .... ;.; ; ,,, pareizo citātu iz vēstures!
  • 0
  • 0
Barons
B
Zatlers - tas nav uzvārds, tā ir diagnoze. Šis raksts ir kārtējais Zatlera tukšais bezdiens publiskajā telpā. Nekad šo tukšpauri neesmu ņēmis nopietni un arī turpmāk neņemšu. Pēc 3 gadiem šo kadru gaida politiskā miskaste.
Vilis
V
Zatleram nav ko darīt politikā. Jo ātrāk mēs to sapratīsim, jo labāk būs Latvijai, jo tikai viņš ar savām slimīgajām iedomām padzīt Saeimu radīja šo jezgu ar referendumu par otro valsts valodu.
Visuvarenais Hugo
V
"Es neko sliktu latviešu tautai neesmu darījis un arī turpmāk apsolos nedarīt"
ILASRS
I
Šos vārdus jau kādreiz teica KOMUNISTS VAGRIS.
  • 0
  • 0
k
k
vēl jau nekas nav noticisnevienā no ZRP ministrijām, ir bijušas tikai runas
Bet tas arī ir pareizi,
B
septiņas reizes nomērī un tad tikai pieņem lēmumu un liec cilvēkiem daudz efektīvāk domāt un strādāt.Es redzu,ka mūsu valdība un saeima tā arī dara.Pat Prezidenta kantoris sācis analizēt,domāt,pieaicināt ekspertus dažu problēmu ātrākai risināšanai.Kopumā Latvijas Valsts Pārvaldes cilvēkiem nav problēmu,kuras viņi samērā īsā laikā neatrisinātu.Mēs esam arī pilnīgā drošībā,jo mēs darbojamies mērķtiecīgi un kopā ar ES un NATO.
  • 0
  • 0
Oskars
O
Es gan APSOLU visus Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJUS PAKĀRT - ATŅEMT SAZAGTOS MILJONUS un krievus kam NEPATĪK LATVIJA un tās VALODA tos IZDZĪT !!!!!
DD1
D
Zatlers ir Trojas zirgs, ko izmantoja viņa kancelejas darbinieki, lai iekļūtu politikā. Ceru, ka vairums tikai uz 3 gadiem, Zatleru ieskaitot.
Ministry of Truth
M
Kārtējā pilnmēness laika ziņa par ZRP. Es ieteiktu paturēt prātā, ka ZRP būs sastopama tikai šajā Saeimas sasaukumā. Un, to ņemot vērā, var mazliet atslābt kā pati ZRP, tā arī tās kritiķi. Vēsu prātu! Vienīgais uz tankiem gan ir jāskatās visu laiku, jo mums ir slikta pieredze ar tiem.
Bilžugrāmata
B
Zatlers sola ZRP kursu radikāli nemainīt un savā darbībā nebūt populistisks ------------------------------------------------------------ Kā apvienot neapvienojamo?
paskaidroju
p
Ja Zatlers solās nebūt populistisks, tas nozīmē, ka viņš arī turpmāk mēģinās īstenot Maskavā sasolītos brīnumus.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas