Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Brigmanis: Paldies, Zatler, pašreiz mums tevi vairs nevajag

Zatlera Reformu partijas (ZRP) nosaukuma maiņa neko nedos – viņu dzīvē ir jābūt kardinālākām izmaiņām, portālam Diena.lv sacīja Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Politiķis norāda, ka nosaukuma maiņa liecina par problēmām partijas identitātes meklējumos. Savu elektorātu ZRP veidojusi ar cīņu pret oligarhiem, uzskata Brigmanis, taču tagad, kad nākas domāt par pragmātiskiem jautājumiem, "acīmredzot  Zatlers vairs īsti nepavelk".

"Faktiski viņi uz vēlēšanām gāja ar Zatleru kā savu karogu, kā savu lozungu, jo ne jau par velti partijas nosaukumā ielika viņa uzvārdu. Ja viņi Zatleru ņem ārā no sava nosaukuma, viņi saprot, ka viņš vairs viņiem nav ne karogs, ne lozungs," saka Brigmanis.

ZZS līderis uzskata, ka šādā veidā ZRP biedri Zatleram pateikuši: "Sveiki, Zatler! Paldies, ka tu biji, ievedi mūs saulītē, bet tagad tu esi viens no nepopulārākajiem politiķiem, tā kā pašreiz mums tevi vairs nevajag."

Kamēr ZRP teiks vienu, bet darīs otru, nosaukuma maiņa neko nedos, piebilst Brigmanis. Viņš arī ironizē par balsojumu par Saeimas deputātu imunitāti, kurš izgāzies ZRP vainas dēļ. "Jautājums par to imunitāti izgāzās viņu pašu vainas pēc. Zatlera partija nenodrošināja savu deputātu ierašanos uz šo atbildīgo tiesiskuma koalīcijas balsojumu. Viņi saka vienu, bet dara otru. Kamēr viņi reāli teiks vienu, bet darīs otru, tas neko nedos," uzskata Brigmanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē