Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Iedzīvotāji Saeimai rosinājuši ievēlēt Griguli par Valsts prezidenti

Maijā Saeimas Sabiedrisko attiecību birojs saņēmis rekordlielu iesniegumu skaitu no iedzīvotājiem, kuros pausta arī vēlme redzēt deputāti Ivetu Griguli Rīgas pilī un lūgums sagādāt Anatolija Gorbunova autogrāfu.

Maijā no iedzīvotājiem un nevalstiskajām organizācijām saņemti 797 iesniegumi, salīdzinājumam ‒ mēnesi iepriekš bija apmēram 500 iesniegumu.

Par to šonedēļ Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisiju informēja Sabiedrisko attiecību biroja vadītāja Lelde Rāfelde.

Visvairāk iedzīvotāji savus viedokļus, atsauksmes un ierosinājumus sūta pa pastu, kā arī nogādā personīgi. Pa e-pastu maijā saņemti 72 iesniegumi.

Rāfelde pastāstīja, ka kāds kolekcionārs lūdzis Saeimai sagādāt viņam bijušā Augstākās padomes priekšsēdētāja, "Latvijas ceļa" politiķa Anatolija Gorbunova autogrāfu. Savukārt kāds iedzīvotājs uzskatījis, ka par Valsts prezidenti jākļūst Ivetai Grigulei (Zaļo un zemnieku savienība).

Saņemts arī priekšlikums, pieņemot darbā, dot priekšroku barikāžu dalībniekiem, bet kāds iedzīvotājs palicis neapmierināts, jo no deputāta Alekseja Loskutova ("Vienotība") nebija saņēmis skaidru atbildi par latgaliešu valodas un tautības statusu.

Ik mēnesi Saeima saņem arī biedrību un nevalstisko organizāciju priekšlikumus likumu grozījumiem, liecina Sabiedrisko attiecību nodaļas pārskats par saņemtajiem iesniegumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas