Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Džordžs Soross skandalē ar bijušo mīļāko nenopirkta dzīvokļa dēļ

Miljardieris Džordžs Soross piedāvājis savai bijušajai meitenei, brazīliešu seriālu zvaigznei, 250 tūkstošus ASV dolāru, lai „pārliecinātu viņu” atteikties no prasības pret Dž. Sorosu 50 miljonu ASV dolāru apmērā, vēsta laikraksts Daily Mail. Par to kļuvis zināms no laikraksta New York Daily News rīcībā nonākušas Dž. Sorosa advokāta elektroniskās vēstules aktrises brālēnam Maurisio Karneiro, kurš ir advokāts.

31 gadu vecā aktrise Adriana Fereira, uzskata sevi par „piemānītu” un pagājušā gada augustā ir iesniegusi tiesā prasību pret 81 gadu veco magnātu, apgalvojot, ka Dž. Soross it kā nav pildījis savu solījumu nopirkt viņai dzīvokli Manhetenā par 1,9 miljoniem ASV dolāru.

Kā norāda laikraksts, M. Karneiro atbildējis, ka viņu „nevar nopirkt” un ka viņu „šokē” tas, ka Dž. Soross piedāvā viņam 250 dolāru tūkstošus, „lai nodrošinātos ar manām simpātijām, atbrīvotos no Adrianas advokātiem un nogludinātu lietu”.

Dž. Sorosa advokāts Viljams Zābels atzina, ka nosūtījis šādu vēstuli, taču noliedza ka šāda rīcība būtu uzskatāma par kukuļošanu. „Džordžs bija ticies ar Maurisio jau agrāk, un viņš Džordžam iepatikās. Džordžs sazinājās ar viņu tādēļ, ka Maurisio ir advokāts un radinieks, un cerēja nokārtot lietu līdz tiesai. Tas nav nekāds kukulis.”

A. Fereira iepazinās ar Dž. Sorosu pirms pieciem gadiem. „Mēs satikāmies ar viņu piecus gadus. Viņš attiecās pret mani ar cieņu un ar mīlestību, bet pēc tam pēkšņi pārmainījās un kļuva nežēlīgs. Es nezinu, kāpēc viņš ar mani tā izrīkojās,” aktrise paziņoja laikrakstam New York Post.

A. Fereira apgalvo, ka vienmēr bijusi uzticīga Dž. Sorosam un cerējusi izveidot ar viņu ģimeni. Aktrise arī stāsta, ka viņu nav uztraukusi lielā starpība abu vecumā, un ka Dž. Soross abu attiecību pirmajos gados nekad nav lutinājis viņu ar naudu un dāvanām. Beigās viņš piedāvājies nopirkt A. Fereirai dzīvokli, un viņa atradusi savu „sapņu māju” tikai divu kvartālu attālumā no Dž. Sorosa Ņujorkas mitekļa.

Dž. Soross 1,9 miljonus dolāru vērto dzīvokli arī iegādājies, taču jau nākošajā dienā esot pārdomājis, atteicies no saviem vārdiem, un piedāvājis dzīvokli savai 39 gadus vecajai medmāsai Tamiko Boltonai.

„Mēs bijām gultā, kad viņš vienkārši auksti un tieši paziņoja, ko atdevis (dzīvokli) citai savai meitenei. Mani pārņēma emocijas, un es sāku raudāt, bet viņš vienkārši sacīja: „Man ir vienalga.”

A. Fereira tāpat apgalvo, ka Dž. Soross iesitis viņai pa seju un mēģinājis nosmacēt, kad viņiem turpat gultā sācies strīds dzīvokļa dēļ, bet pēc tam Dž. Sorosa cilvēki sākuši viņu vajāt un iebaidīt, kas novedis aktrisi līdz nervu sabrukumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ievainotais Slovākijas premjerministrs spēj runāt

Ievainotais Slovākijas premjerministrs Roberts Fico spēj runāt, bet ir noguris un joprojām atradās ļoti smagā stāvoklī, pēc sava sabiedrotā apmeklējuma slimnīcā pavēstīja jaunievēlētais S...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits