Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Ventspils un Skonto komandām uzvaras virslīgas futbola čempionāta spēlēs

Pie uzvarām Latvijas virslīgas futbola čempionāta spēlēs tika _Ventspils___ un Skonto komandas, turpinot cīņu par kopvērtējuma zelta godalgām.

Pārliecinošu uzvaru izcīnīja ventspilnieki, kas ar rezultātu 4:0 (1:0) savā laukumā sagrāva Metta/LU vienību. Uzvarētājiem divas reizes precīzs bija Jurijs Žigajevs, bet pa vieniem vārtiem guva Igors Tarasovs un nigērietis Ahmeds Abdultaofiks.

Tikmēr Skonto ar 3:1 (1:1) pārspēja Gulbeni, kaut vēl pēc pirmā puslaika rezultāts bija neizšķirts 1:1. Uzvarētājiem divus vārtus guva Valērijs Šabala, bet jau kompensācijas laikā precīzs bija arī Tads Labuks. Savukārt gulbeniešu labā pirmā puslaika izskaņā rezultatīvs bija Ivans Gluško.

Vēl vienā mačā Jūrmala savā laukumā ar 3:1 (2:0) pārspēja Jelgavas futbolistus, kas turpina cīņu par vietas saglabāšanu virslīgā.

Kā ziņots, sestdien 33.kārtas centrālajā mačā Liepājas metalurgs savā laukumā ar 1:3 (0:1) piekāpās čempionāta līdervienībai Daugavpils Daugava, bet JPFS/FK Spartaks nospēlēja neizšķirti 2:2 (2:2) ar Rīgas Daugavu.

Kopvērtējumā tagad Daugavpils Daugavas kontā ir 71 punkts un tā par četriem punktiem apsteidz Ventspils un Skonto komandas. Savukārt Liepājas metalurgs ar 64 punktiem nedaudz atpalikusi no tuvākajiem sekotājiem.

Ja nākamajos divos mačos Daugavpils klubs uzvarēs potenciāli vājākās Jūrmalas un Gulbenes komandas, tam pēdējās kārtas mačā ar Ventspils vienību neko vairs nevajadzēs.

Piekto vietu kopvērtējumā ar 44 punktiem ieņem JPFS/FK Spartaks, bet Jūrmala ar 39 punktiem atrodas sestajā pozīcijā. Jelgava ar 29 punktiem ieņem septīto vietu, par attiecīgi trim un četriem punktiem apsteidzot Rīgas Daugavu un Metta/LU. Savukārt pēdējā, desmitajā, vietā ar 23 punktiem atrodas Gulbene.

Kā ziņots, šīs sezonas virslīgas čempionātā piedalās desmit komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru. Vājākajai komandai pēc sezonas virslīgas čempionāts būs jāatstāj.

Pagājušajā sezonā par valsts čempionvienību ceturto reizi kluba pastāvēšanas laikā un pirmo pēc divu gadu pārtraukuma kļuva Ventspils, kas izšķirošo pārsvaru sev nodrošināja tikai čempionāta pēdējā kārtā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa muguru no Vācijas

Latvijas hokeja izlase neiztur pretinieku spiedienu un saņem kārtīgu pērienu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi