Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Skonto un Ventspils zaudē punktus pret pastarīšiem, Daugavpils atraujas

Latvijas virslīgas futbola čempionāta vicelīdere "Skonto" svētdien čempionāta 25.kārtas spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar vienu no turnīra vājākajām vienībām Rīgas "Daugava".

Šajā mačā rezultātu 21.minūtē atklāja Ruslans Mingazovs, bet izlīdzinājumu "Daugava" panāca 15 minūtes pirms pamatlaika noslēguma.

Pēdējās 13 spēlēs tagad "Daugavas" kontā ir septiņi neizšķirti un seši zaudējumi.

Zīmīgi, ka arī iepriekšējais mačs starp šīm abām komandām 26.jūnijā noslēdzās tieši ar rezultātu 1:1.

Tāpat punktus zaudēja arī pagājušās sezonas čempionvienība "Ventspils", kas savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Jelgavu".

Savukārt līderpozīciju nostiprināja Daugavpils "Daugava", kas ar 4:2 (2:0) izbraukumā uzvarēja "Gulbeni". Uzvarētājiem divus vārtus guva Mamuka Gongadze.

Pie panākuma tika arī vēl viena no līderu četrinieku vienībām "Liepājas metalurgs", kas ar 3:1 (2:0) pārspēja "Gulbenes" spēlētājus. Šajā cīņā uzvarētājiem divreiz precīzs bija Rītis Leļūga.

Kā ziņots, pirmā šīs kārtas spēle notika sestdien, kad pastarīte "Metta"/LU izbraukumā ar rezultātu 4:3 otro reizi šosezon pieveica JPFS/FK "Spartaks" vienību.

Kopvērtējuma pirmajā vietā ar 54 punktiem 25 spēlēs nostiprinājās Daugavpils "Daugava", bet no tās par četriem punktiem atpaliek "Skonto" komanda. Šīm vienībām ar 46 punktiem seko "Ventspils" komanda, kas aizvadījusi 23 spēles, bet "Liepājas metalurgs" kontā ir 45 punkti 23 mačos.

Piektajā vietā ar 33 punktiem ir JPFS/FK "Spartaks", "Jūrmalas" kontā 30 punkti, bet septītajā vietā esošā "Jelgava" tikusi pie 23 punktiem. Rīgas "Daugava" ar 21 punktu joprojām ir astotā, "Gulbene" iekrājusi 19 punktus, bet kopvērtējuma pēdējā, desmitajā, vietā ar 18 punktiem atrodas "Metta"/LU.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brynas pagarina vienošanos ar Indraši

Latvijas hokejists Miks Indrašis nākamsezon turpinās spēlēt Zviedrijas komandā Jēvles Brynas, kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, ceturtdien pavēstīja vienība.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi