Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Starkovs: Žēl, ka neuzvarējām, lai gan bija iespējas

Skonto kluba galvenais treneris Aleksandrs Starkovs pēc ceturtdien izcīnītā neizšķirta Ziemeļīrijā pret Portadown (1:1) pauda apmierinātību ar komandas sniegumu un cerību, ka izdosies pārvarēt UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmo kārtu."Statistika liecina mums par labu, teritoriālais pārsvars bija mums, radījām vairākas vārtu gūšanas izdevības, taču nespējām tās realizēt.

Var teikt, ka veiksme nebija mūsu sabiedrotā. Žēl, ka neuzvarējām, lai gan bija iespējas, taču esmu priecīgs, ka nezaudējām. Iespaidoja arī tas, ka bija divas piespiedu maiņas – traumas guva Siņeļņikovs un Ikstens, tāpēc nācās ieviest korekcijas spēles zīmējumā. Laizāns beigās izmantoja savu iespēju un savā stilā realizēja soda sitienu.""Kopumā ar komandas sniegumu esmu apmierināts un neko nevar pārmest spēlētājiem, jo visi nospēlēja labi. Arī cīņasspars bija augstā līmenī. Sakārtosim vēl vairāk komandas darbību, kaut ko nedaudz uzlabosim pirms atbildes spēles Rīgā. Vajag nospēlēt aukstasinīgāk, un tad viss būs kārtībā," teica Starkovs."Pretinieks spēlē tipisku britu futbolu, vidēja līmeņa komanda, bet mēs tomēr izskatījāmies labāk. Lai gan mūsu komandā ir daudzi traumētie spēlētāji, divu spēļu summā mums vajadzētu uzvarēt un tikt tālāk," cerīgs ir Starkovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi