Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Skujiņš iedvesmos dalībniekus LVM MTB un Gravel maratona pirmajā posmā

Latvijas šobrīd vadošais šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš 28. aprīlī līdzjutēja lomā piedalīsies “Latvijas valsts mežu” MTB un Gravel veloseriāla pirmajā posmā: Cēsis – Valmiera. Pasaules ranga TOP30 braucējs atbalstīs nākotnes čempionus “Maxima” bērnu braucienā, kā arī sagaidīs finišā un pasniegs balvas ātrākajiem MTB un Gravel distanču veicējiem, vēsta Latvijas Riteņbraukšanas federācija.

Toms Skujiņš, kurš kopā ar savu ģimeni pamatā dzīvo skaistajā Andorā, Latvijā iegriežas samērā reti. Tomēr allaž viņa viesošanās dzimtenē paiet ar daudz paveiktiem labiem darbiem. Šogad Toms Latvijā ieradīsies pēc aizvadītā pavasara cēliena, kas carnikavietim bijis labākais viņa līdzšinēja karjerā.

28. aprīlī viņš tāpat kā vēl vairāki tūkstoši velo cienītāju dosies uz Latvijas riteņbraukšanas klasiku: Cēsis – Valmiera. Šis būs pašmāju vērienīgākā veloseriāla – LVM MTB un Gravel maratona 1. posms.

Toms sākotnēji atbalstīs un dos pa vērtīgam padomam mazākajiem pedāļu minējiem, kuri sacentīsies “Maxima” bērnu braucienos. Sacensību trase atradīsies pašā Cēsu centrā – Vienības laukumā.

Tikmēr “Toyota” Gravel, “Lielbāta” MTB un “Mammadaba” Veselības brauciena dalībniekus Skujiņš sagaidīs ierastajā kalniņā pie Svētā Sīmaņa baznīcas, Valmierā. Savulaik arī pats tur azartiski finišējis. “Strade Bianche” vicečempions apbalvos ātrākos braucējus.

Jāatzīmē, ka karjeras izaugsmē Skujiņam, tāpat kā pārējiem vadošajiem Latvijas braucējiem, būtiska loma bijusi tieši pašmāju MTB maratoniem, kuros apgūtas gan taktiskās, gan vēl jo vairāk tehniskās iemaņas, kas palīdz arī augstākās raudzes sacensībās.

Pieteikšanās Cēsis – Valmiera posmam pieejama mājaslapā www.velo.lv. Tur atradīsiet arī citu vērtīgu informāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi