Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Hokejs

Dārziņš: Ļoti būtiski būs tas, kā spēsim atjaunoties

Latvijas hokeja izlasei pirms otrdien paredzētās izšķirošās spēles ar ASV par iekļūšanu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā ļoti svarīga būs spēlētāju atjaunošanās pēc smagā mača ar slovākiem, pirmdien pēc komandas kopējās fotografēšanās un treniņa teica valstsvienības treneris Lauris Dārziņš.

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Ločmelis: Dabūjām emocijas no Gudļevska

Latvijas hokejisti svētdien pasaules čempionāta mačā smēlās emocijas no valstsvienības vārtsarga Kristera Gudļevska, pēc uzvaras sarunā ar žurnālistiem teica izlases uzbrucējs Dans Ločmelis.

Vītols: Laukumā gāju bez stresa

Latvijas vīriešu hokeja izlases vārtsargs Ēriks Vītols, kurš sestdien debitēja valstsvienības rindās pasaules čempionātos, laukumā devies bez satraukuma, sarunā ar žurnālistiem pēc spēles ar Zviedriju atzina pats spēlētājs.

Indrašis: Iegāzām otro periodu

Latvijas vīriešu hokeja izlases sniegumu spēlē pret Zviedriju izšķīra otrā trešdaļa, kas ar nepilnās trīs minūtēs ielaistiem četriem vārtiem, izvērtās ļoti neveiksmīga, sarunā ar aģentūru LETA atzina Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis.