Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Reperis 50 Cent Rīgā ieradīsies ar 170 cilvēku komandu

50 Cent, kas jau 9. un 10. oktobrī sniegs koncertus Arēnā Rīga, Latvijā ieradīsies ar 170 cilvēku lielu pavadošo komandu, informēja koncerta rikotāji.

50 Cent un divi gandrīz pilnībā izpārdoti koncerti Arēnā Rīga jau pats par sevi ir Latvijā nebijis notikums. Šobrīd zināms, ka arī šīs tūres tehniskais nodrošinājums pārspēs visu iepriekš redzēto Rīgā. 170 cilvēku pavadošais sastāvs, 20 smagie kravas auto, 14 tūres autobusi un papildus vairāk nekā 100 cilvēku palīgu komanda uz vietas Rīgā nodrošinās šī koncerta tehnisko uzbūvi, lai jau 9. un 10. oktobrī Arēnā Rīga atvestu iespaidīgāko hip-hop koncertu, kāds pie mums piedzīvots. 

50 Cent svin The Final Lap 2023 tūri ar 95 koncertiem 24 valstīs. Sagaidāms vizuāli krāšņs skatuves dizains ar lieliem LED ekrāniem, pirotehnikas elementiem, konfeti salūtiem un dejotājiem, kas izskanēs kopā ar visu laiku leģendārākajiem hip-hop hitiem. Kā jau ziņots, koncertus Rīgā iesildīs Busta Rhymes. Mūzikas kritiķi neskopojas ar izcilām koncerta atsauksmēm: "50 Cent izpildījums bija elektrisks un viņš spēja pierādīt, kāpēc viņš ir viens no visu laiku izcilākajiem reperiem uz pasaules," Utah Concert Review. Kā pats 50 Cent par koncerttūri komentē: “Ja darām, tad ar vērienu.”

Šodien 50 Cent atskatās uz iespaidīgu karjeru gan kā mūziķis, gan kā aktieris, gan producents un uzņēmējs. Viņa hitus ir dzirdējuši visi un tie vēl joprojām ir starp labākajiem un klausītākajiem hip-hop hitiem šodien un dziesmu vēsturē. Viņš ir atzīts par ietekmīgāko hip-hop industrijas mākslinieku un Billboard ierindojis viņu kā trešo labāko reperi pasaulē aiz Eminem un Nelly.

Pēdējās biļetes vēl pieejamas Biļešu servisa tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja