Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Forum Cinemas uz lielā ekrāna rādīs Pasaules čempionātu hokejā un Eirovīziju

Šā gada maijā kinoteātris Forum Cinemas aicina vērot mēneša gaidītākos notikumus, Eirovīzijas dziesmu konkursa finālu un 2024. gada Pasaules čempionātu hokejā, uz kino ekrāna, kopā atbalstot Latvijas pārstāvjus. Biļetes uz pasākumiem jau pieejamas.

Šā gada 9. maijā latviešu mūziķis Dons ar dziesmu Hollow sīvā konkurencē izcīnīja iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa lielajā finālā. Jau sestdien, 11. maija vakarā, plkst. 21.45 Forum Cinemas būs iespēja vērot krāšņā šova translāciju no Malmes Zviedrijā uz Forum Cinemas lielākā ekrāna teju izpārdotā Pepsi zālē, kur par 2024. gada uzvarētājdziesmas titulu sacentīsies 26 valstis. Šādā veidā tiek turpināta 2023. gadā aizsāktā tradīcija baudīt Eirovīziju uz kino ekrāna, pietuvinot skatīšanās pieredzi koncerta atmosfērai.  

Savukārt no 11. maija Forum Cinemas sadarbībā ar Pringles piedāvā tiešraidē vērot Pasaules čempionātu hokejā. Kinoteātrī tiks translētas visas B apakšgrupas spēles ar 2023. gada čempionāta bronzas medaļnieku Latvijas hokeja izlases dalību, no kurām pirmā notiks 11. maijā plkst. 17.20 pret Polijas izlasi. Turpinājumā gaidāmas tiešraides mačiem ar Franciju, Kazahstānu, Vāciju, Zviedriju, Slovākiju un ASV. Skatītāji ir aicināti seansos kopīgi atbalstīt Latvijas izlasi ceļā pretī panākumiem. 

Kinoteātrī Forum Cinemas filmu repertuāru regulāri papildina plaša spektra alternatīvais saturs – Metropolitan opera, Londonas Karaliskais nacionālais teātris, koncertfilmas un koncertu tiešraides, kā arī sporta pārraides, un citi.

Eirovīzijas dziesmu konkursa un Pasaules čempionāta hokejā tiešraides nodrošina Latvijas Televīzija.

Biļetes uz seansiem Eirovīzijas un hokeja tiešraidēm nopērkamas forumcinemas.lv, Forum Cinemas mobilajā lietotnē un kinoteātra biļešu kasēs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja