Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Cvetkova: Nacionālā apvienība mēģināja komisiju izmantot savu ksenofobisko uzskatu izplatīšanai

Saeimas Sabiedrības saliedētības komisijas darbs parādījis, ka valdošā koalīcija nespēs mazināt sašķeltību sabiedrībā, nepārvarot sašķeltību savās rindās, uzskata Saskaņas centra deputāte Irina Cvetkova.

"Deputāts  Latkovskis atkāpās no Sabiedrības saliedētības komisijas vadītāja amata pēc 13. marta sēdes, kurā tika apspriests deputātes Cvetkovas priekšlikums sasaukt komisijas ārkārtas sēdi sakarā ar Latkovska partijas biedra Raivja Dzintara izteikumiem", norāda deputāte, piebilstot, ka tajos viņš Latvijas iedzīvotājus saistībā ar 9. maija svinēšanu nosaucis par potenciāliem nodevējiem.

Cvetkova aicināja komisiju pievērsties šim faktam, jo 6. martā komisija, tai skaitā deputāti no Nacionālās apvienības, bija izplatījusi aicinājumu politiķiem neizmantot politiskiem mērķiem tādus datumus kā 16. marts un 9. maijs. 

Cvetkova norāda, ka viņas priekšlikums ne tikai netika atbalstīts, bet, gluži pretēji, aizmirstot pašu izteikto aicinājumu, komisijas locekļi sarīkoja diskusiju par Nacionālās apvienības sagatavoto likumprojektu, kurā bija paredzēts 16. martu iekļaut oficiālajā kalendārā kā Leģionāru piemiņas dienu.

Nacionālā apvienība „VL-TB/LNNK” mēģināja izmantot sabiedrības saliedētības komisiju savu ksenofobisko uzskatu izplatīšanai. Atkāpjoties no amata, komisijas priekšsēdētājs ir atzinis, ka netiek galā ar saviem pienākumiem un Nacionālās apvienības pārstāvis nespēj nodrošināt un ieviest dzīvē komisijas mērķus un uzdevumus – saliedēt mūsu sabiedrību, - secina deputāte I.Cvetkova. 

Top komentāri

:o)
:
Nost ar SC! Ir jāveic Latvijas DEOKUPĀCIJU un DEKOLONIZĀCIJU!
Latvijas Dzelzceļš
L
9.maijā atlaides grupu braucieniem Rīga -Maskava vienā virzienā. Pulcēšanās pie Uzvaras pieminekļa. Bezmaksas semočkas un treniņbikses dāvanā.
Biedrene Cvetkova -
B
tad jau iznāk, ka vislielākie ksenofobi reiz bija krievi, vienbalsīgi kliedzot - nāvi vācu okupantiem!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē