Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Gudļevskis: Šī nav pirmā reize, kad bija tik daudz darba

Vārtsargam Kristeram Gudļevskim pēc spēles ar Kanādu mediju zonā sviedru piles gandrīz vai tecēja uz formas krekla, it kā viņš stāvētu uz lāvas, nevis runātu ar Latvijas žurnālistiem.

“Grūti teikt, kad pēdējoreiz atvairīju tik daudz metienu. Sliktākās līgās ne vienmēr uzskaita visus metienus. Šī nav pirmā spēle, kad man bija tik daudz darba,” skaidroja Gudļevskis. Spēlē ar Kanādu viņš atvairīja 55 metienus.

Atbildes vietā, uz jautājumu, kad pēdējoreiz juties tik noguris, Kristers vispirms ievilka gaisu, bet pēc tam ātri noteica. “Jūtos normāli.” Ar to šai tēmai netika pielikts punkts. Gudļevska tika tirdīts vēl – vai pagarinājumam pietiktu spēka? “Dotu līdz galam,” atkal atbilde bija īsa un kodolīga.

Gudļevskis norādīja, ka nedrīkst hokejists būt apmierināts ar zaudētu spēli, jo ar šādu pieeju nebūs iespēja kaut ko lielu sasniegt. Savukārt piekrita tam, ka šī viņa karjerā pagaidām ir bijusi svarīgākā spēle. Tāpat viņš atzina, ka ieguvis pārliecību par to, ka šajā līmenī var spēlēt. Vai bijis gaidījis vairāk no NHL zvaigznēm? “Mazāk,” nosmēja Kristers.

Ar šo atbildi Latvijas izlases vārtsargam svīšana mediju zonā nebeidzās, jo rindas kārtībā uz jautājumu uzdošanu jau gaidīja ārvalstu žurnālisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi