Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Nolans turpinās vadīt Latvijas hokeja izlasi

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans turpinās vadīt komandu, gatavojot to Pasaules čempionātam Minskā, laikrakstam Diena pirms spēles ar Kanādu atklāja Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans. Iepriekš viņš publiski izteicies, ka Nolanam Soči ir pēdējais turnīrs pie Latvijas izlases stūres.

“Es ar Nolanu jau runāju. Viņš man apstiprināja, ka 10. aprīlī varētu būt Rīgā. Tas nozīmē, ka viņam pietiks laika sagatavot komandu pasaules čempionātam Minskā.” Tātad paliks? “Viņš grib turpināt darbu izlasē un mums arī nav laika, lai sameklētu citu treneri,” Lipmans joprojām izvairījās no tiešas atbildes, bet beigās pateica. “Es domāju, ka Nolans turpinās strādāt izlasē.” 

Latvija Sočos pirmo reizi vēsturē sasniegusi olimpisko astoņnieku, trešdienas vakarā ar 1:2 smagā cīņā piekāpjoties Kanādai. Turnīra noslēgumā ieņemta 8.vieta. “Šoreiz es tiešām gribu uzteikt Nolanu. Esmu ilgus gadus kopā ar izlasi lielos turnīros un šī ir pirmā reize, kad nav pilnīgi neviena, kas slikti izteiktos par galveno treneri. Pilnīgi neviena,” uzsvēra Lipmans.

Kā zināms, Nolans šosezon pieņēma arī Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL kluba Bufalo Sabres piedāvājumu, kļūstot par šīs komandas galvenā trenera vietas izpildītāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi