Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Hokejs

Vītoliņš: Pretinieki šodien bija krietni labāki

Vācijas izlase Latvijas hokejistus trešdien pasaules čempionātā uzvarējusi pelnīti, jo šoreiz bijusi krietni pārāka, pēc sagrāves pasaules čempionāta ceturtajā spēlē sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Ločmelis: Sēdēt malā pirmās divas spēles bija grūti

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Dans Ločmelis, kurš otrdien pēc diskvalifikācijas izciešanas varēja doties laukumā pasaules čempionāta mačā ar Kazahstānu, pēc spēles aģentūrai LETA atzina, ka sēdēt malā esot bijis grūtāk nekā spēlēt.

Ābols: Turpmāk pretinieki par šādām kļūdām mūs sodīs © DIENA

Latvijas hokeja izlasei ir ļoti spēcīgs vārtsargu trio, tomēr atkal tika pieļauts pārāk daudz kļūdu, bieži vārtu vīru atstājot neapskaužamā situācijā, pēc pasaules čempionāta spēles pret Kazahstānu sarunā ar Sporta Avīzi teica valstsvienības uzbrucējs Rodrigo Ābols.

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.