Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Masaļska lieliskais sniegums palīdz Jugra KHL čempionātā tikt pie trešās uzvaras pēc kārtas

Trešo uzvaru pēc kārtas KHL regulārajā turnīrā piektdien izcīnīja Hantimansijskas Jugra ar Latvijas izlases vārtsargu Edgaru Masaļski ierindā. Latvietis atvairīja 35 metienus, bet Jugra ar 3:1 savā laukumā uzveica Oskara Bārtuļa pārstāvēto Doņeckas Donbass komandu, kuru vada Latvijā pazīstamais slovāku speciālists Juliuss Šuplers.

Pirmā perioda izskaņā vadībā izvirzījās Donbass, kad Masaļski vairākumā pārspēja Jevgēņijs Dadodnovs. Igors Skorohodovs mača vidū rezultātu izlīdzināja, savukārt 48.minūtē laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Aleksandrs Golovins. Trešo ripu jau tukšajā Donbass cietoksnī Antons Buts raidīja 23 sekundes pirms spēles beigām. Oskars Bārtulis savainojuma dēļ arvien nespēlē.

Jugra tā bija trešā uzvara pēc kārtas un sestā pēdējās astoņās spēlēs. Ar 23 punktiem komanda ieņem 10.vietu Austrumu konferencē. Trešdien Jugra savā laukumā septiņu minūšu laikā guva četrus vārtus, no 0:3 atspēlējoties un izcīnot uzvaru pret Rīgas Dinamo.

Tikmēr Donbass piedzīvoja trešo zaudējumu četru izbraukuma spēļu sērijā. Ar iegūtajiem 19 punktiem 18 spēlēs Doņeckas klubs ir tieši priekšā Rīgas Dinamo (17, 18) - 13.vieta Rietumu konferencē.

Citā spēlē Jānis Sprukts un Maskavas CSKA savā laukumā ar 3:0 pārspēja Prāgas Lev. Kā pēdējos mačos ierasts, latvietis spēlēja ceturtajā uzbrucēju virknējumā, laukumā pavadot 10:21 minūti. Viņa kontā viens nesekmīgs metiens pa vārtiem un un 4 uzvarēti iemetieni no 11. CSKA ar 31 punktu 18 spēlēs ieņem 4.vietu Rietumu konferencē. Savukārt Lev piedzīvoja sesto neveiksmi pēc kārtas un devīto pēdējos 11 mačos. Nesenie Rietumu konferences līderi noslīdējuši uz 8.vietu - 24 punkti 18 spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi