Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Masaļskis atvaira 50 metienus, bet neglābj Jugra no zaudējuma

Lielisku sniegumu pirmdien KHL čempionāta mačā Čerepovecā nodemonstrēja latviešu vārtsargs Edgars Masaļskis, tomēr pat viņa 50 atvairītie metieni nepalīdzēja Hantimansijskas Jugra uzvarēt vietējos Severstaļ hokejistus - 3:4.

Jugra jau pirmajās astoņās minūtes guva divus vārtus, bet otrajā periodā mājinieki atbildēja ar trim ripām Masaļska sargātajā cietoksnī. Trešā perioda sākumā 3:3 panāca Antons Buts, bet izšķirošo ripu Edgars ielaida nedaudz vairāk kā piecas minūtes pirms pamatlaika beigām. Nepalīdzēja arī latvieša nomaiņa pret sesto laukuma spēlētāju. Tādējādi pārtrūka Hantimansijskas kluba trīs uzvaru sērija. Ar 23 punktiem 19 mačos Jugra saglabāja 10.vietu Austrumu konferencē.

Tikmēr kārtējo zaudējumu cieta Sanda Ozoliņa pārstāvēta Mitišču Atlant komanda, kas tikko atlaida galveno treneri Janni Karlsonu. Šoreiz ar 2:3 savā laukumā nācās atzīt Sanktpēterburgas SKA pārākumu. Ozoliņš uz ledus pavadīja teju 25 minūtes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Uzvarētāju labā vārti un  rezultatīva piespēle Iļjam Kovaļčukam. Atlant komandai tā bija sestā neveiksme pēc kārtas un devītā desmit spēlēs. Ar  24 punktiem 20 mačos klubs saglabā 9.vietu Rietumu konferencē, tikmēr SKA ir 40 punkti un 3.vieta. 

Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas Avangard komanda ar 2:3 papildlaikā Minskā atzina vietējo Dinamo pārākumu. Tādējādi pārtrūka Avangard piecu uzvaru sērija. Uzvaras vārtus 64.minūtē guva Tims Stepltons, kuram tas bija jau otrais precīzais metiens spēlē. Trešajā aizsargu pārī spēlējošais Pujacs uz ledus pavadīja 18:48 minūtes, bet metienus neizdarīja. Avangard Austrumu konferencē ir piektie - 32 punkti 20 mačos.

Vēl vienā mačā savainotā Miķeļa Rēdliha prombūtnē Jaroslavļas Lokomotiv savā laukumā ar 0:3 kapitulēja Gagarina kausa ieguvēju un līgas pašreizējo līderu Maskavas Dinamo priekšā. Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai komandai tā bija 10.uzvara pēdējos 11 mačos. Ar 42 punktiem (19 spēlēs) Dinamo ir Rietumu konferences un līgas līderi, bet Tarasova divīzijas līderi Lokomotiv ar 34 punktiem ieņem 2.vietu Rietumos. Jau vēstīts, ka Miķelis oktobra sākumā treniņā guva ceļgala locītas traumu un nevarēs spēlēt aptuveni divus mēnešus.

Pie uzvaras tika Oskara Bārtuļa pārstāvētā Doņeckas Donbass vienība, kas ar 4:2 pārspēja līgas vājāko klubu un Rīgas Dinamo piektdienas pretiniekus Jekaterinburgas Avtomobilist. Bārtulis cirkšņa traumas dēļ nespēlēja jau astotajā mačā pēc kārtas. Donbass Rietumu konferencē pakāpās uz 12.vietu ar 22 punktiem 19 spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi