Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Šilovs ar 42 atvairītiem metieniem palīdz Canucks izcīnīt otro uzvaru pār Oilers

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas mačā atvairīja 42 pretinieku metienus un palīdzēja viņa un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras Canucks sērijā atgūt vadību.

"Canucks" izbraukumā ar 4:3 (3:1, 1:1, 0:1) pārspēja Edmontonas "Oilers" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-1.

Šilovs, kurš "Canucks" vārtos aizvadīja sesto spēli pēc kārtas, tika galā ar 42 pretinieku metieniem un tika atzīts par mača otro labāko spēlētāju.

Bļugers laukumā bija 14 minūtes un 33 sekundes, spēlējot trīs minūtes un sešas sekundes mazākumā, un atzīmējās statistikā ar pieciem spēka paņēmieniem un uzvarētiem sešiem no astoņiem iemetieniem, iekrājot negatīvu lietderības koeficientu -1.

Pirmajā trešdaļā pēc spēlētām nepilnām sešām minūtēm pirmie vadībā izvirzījās "Oilers" hokejisti, kad vairākumā Šilova sargātajos vārtos ripu raidīja Matīass Ekholms, taču perioda atlikušajā daļā mājinieku vārtsargu divas reizes pārspēja Broks Besers un vēl vienu reizi to pašu paveica Elīass Lindholms, palīdzot "Canucks" pārņemt vadību ar 3:1.

Otrā perioda ievadā Edmontonas vienība realizēja vēl vienu vairākumu, precīzam esot Leonam Draizaitlam, uz ko arī "Canucks" atbildēja ar rezultatīvu vairākumu un divu vārtu pārsvaru viesiem atguva Lindholms.

Nedaudz vairāk kā minūti līdz pamatlaika beigām "Oilers" vēl vienus vārtus atguva Evans Bušārs, taču Vankūveras hokejisti nosargāja panākumu. 

Arī nākamā sērijas spēle 14.maijā būs Edmontonā, 16.maijā komandas atgriezīsies Vankūverā, bet , ja būs nepieciešams vairāk spēļu, tās norisināsies 18.maijā Edmontonā un 20.maijā Vankūverā.

Pirmajā kārtā "Canucks" ar 4-2 apspēlēja Nešvilas "Predators", bet "Oilers" ar 4-1 guva panākumu pār Losandželosas "Kings".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi