Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Masaļskis: Esmu ļoti priecīgs atgriezties KHL

Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis ir ļoti priecīgs atgriezties Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), kur viņš nākamajā sezonā pārstāvēs Latvijas klubu Rīgas Dinamo, aģentūrai R-Sport izteicies pats spēlētājs.

Kā zināms, Masaļskis izlaida lielāko daļu iepriekšējās sezonas, pie komandas tiekot vien janvārī, kad parakstīja līgumu ar Slovākijas klubu Poprad.

"Esmu ļoti priecīgs atgriezties KHL un atkal spēlēt mājās. Man bija vienalga, kurā klubā spēlē, - gribēju atgriezties šajā čempionātā," atzina Masaļskis. "Pēc tam, kad iepriekšējā sezonā sāku spēlēt tikai janvārī, man bija svarīgi atgriezties šajā līmenī. Tā nu gadījās, ka spēlēšu Rīgā. Domāju, komandai tiks dots uzdevums sasniegt Gagarina kausa izcīņu, un vēlos palīdzēt tai to izdarīt."

Masaļskis atzina, ka šobrīd vēl joprojām turpina gatavošanos jaunajai sezonai, bet vēl ir nepieciešams laiks, lai sasniegtu pilnu gatavību.

"Mana kustība vārtos vēl nav gluži precīza, taču tāpēc jau tā ir pirmssezona, un vēl ir laiks, lai sasniegtu savu labāko sportisko formu. Nedomāju, ka kāds no mūsu vārtsargiem komandā ir pirmais numurs. Protams, centīšos parādīt savu labāko sniegumu un pierādīt treneriem, ka gribu spēlēt vairāk," sacīja Masaļskis.

Kā zināms, otrs Rīgas Dinamo vārtsargs ir čehs Jakus Sedlāčeks, kurš sevi atzīstami apliecināja iepriekšējās sezonas beigās.

Masaļskis arī atzina, ka pierast pie jaunajiem noteikumiem nebūs pārāk vienkārši, it sevišķi jaunās pārmetienu sistēmas, kas būs analoga NHL. "Būs grūti saprast, kad pārmetiens būs un kad tā nebūs. It kā mums viss tika paskaidrots, taču viena lieta ir uzzīmēt to uz tāfeles, bet otra - redzēt, kā tas strādā spēlē. Taču domāju, ka pirmssezonas spēlēs un pirmajās regulārā čempionāta cīņās pie tā pieradīsim."

Kā zināms, gaidāmajā regulārajā sezonā katra no komandām aizvadīs pa 60 spēlēm, kas būs lielākais cīņu skaits KHL vēsturē. Jauno sezonu Rīgas Dinamo uzsāks 6.septembrī, savā laukumā uzņemot Minskas Dinamo vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi