Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Konkursi

Sākusies balsošana par konkursa Ceļojums uz operu esejām

13. aprīlī LNO Eiropas Operas dienas pasākumu ietvaros viesojās trīsdesmit 9. līdz 12. klases skolēni no visas Latvijas – konkursa Ceļojums uz operu pirmās kārtas uzvarētāji. Viņi iepazinās ar operas ēku, tās vēsturi un šodienu, tikās ar galveno diriģentu Mārtiņu Ozoliņu un noskatījās Žorža Bizē operas Karmena izrādi.

Piedalies konkursā un ej uz izrādi Nobiedē mani!

22. novembrī plkst. 19 Dirty Deal Teatro pirmizrādi piedzīvos režisores Paulas Pļavnieces un horeogrāfes Katrīnas Albužes veidotā izrāde Nobiedē mani!, kas ir komisks stāsts par cilvēka bailēm nebūt jaunam un nemirstīgam.

Noslēdzies konkurss par Baha kamermūzikas festivālu!

Noslēdzies konkurss, kurā, pareizi atbildot uz konkursa jautājumiem, bija iespēja laimēt divas biļetes uz Baha kamermūzikas festivāla koncertu 24. novembrī plkst. 18 Svētā Jāņa baznīcā, kurā uzstāsies koris Collegium Vocale Gent.

Noslēdzies konkurss par koncertu sesiju Garšvielas!

Noslēdzies konkurss, kurā, pareizi atbildot uz konkursa jautājumiem, bija iespēja laimēt divas biļetes uz trīs koncertiem sesijā Garšvielas.Par konkursa uzvarētāju kļuvusi Santa Grinberga (e-pasts: grinberga.santa@…).Sazināsimies ar uzvarētāju, lai vienotos par balvas saņemšanu.