Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Māksla

Muzejā Rīgas Jūgendstila centrs skatāma izstāde Ziemassvētku brīnums

Muzejā Rīgas Jūgendstila centrs norisināsies izstāde Ziemassvētku brīnums. Jūgendstila interjerā iemirdzēsies īpaši veidoti telpu un eglīšu dekori. Līdzās vēsturiskajiem rotājumiem varēs apskatīt arī oriģinālus mākslas darbus un fotogrāfijas. Apmeklētājus priecēs arī atklātnes ar Ziemassvētku tematiku. Izstādi veidojušas mākslinieces Tamāra un Aleksandra Čudnovskas.

Latvijas Mākslas akadēmija aicina uz Atvērtajām skatēm

Latvijas Mākslas akadēmijā no 8. līdz 21. decembrim notiks rudens semestra skates. Plašā pasākuma programma piedāvā iespēju divu nedēļu laikā, divās akadēmijas ēkās aplūkot jaunākos studiju rezultātus mākslā un dizainā. Uz skatēm aicināti visi interesenti un jo sevišķi jaunieši, kuri nākotnē vēlas studēt Latvijas Mākslas akadēmijā.

Norisināsies ikgadējais LMA studentu mākslas darbu tirgus JAUNmarka

Latvijas Mākslas akadēmijas aulā no 2023. gada 16. decembra līdz 2024. gada 7. janvārim norisināsies ikgadējā studentu darbu lielizstāde JAUNmarka, kuras devīze šogad aicina: atrast savu mākslu! Šī būs iespēja novērtēt studentu radošo veikumu, satikt izstādē darbu autorus, kā arī iegādāties mākslas darbus, informēja LMA sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Ozola.

Aicina pieteikties LMS ikgadējai izstādei Rudens 2023

Latvijas Mākslinieku savienība (LMS) aicina profesionālus vizuālās mākslas un dizaina māksliniekus, šo nozaru vidusskolu un augstskolu studentus piedalīties LMS ikgadējā vizuālās mākslas izstādē Māksla. Izklaide. Rudens 2023. Izolācija. Bailes. Novēršanās. Ideālu demontāža, kas norisināsies no 1. decembra līdz 14. janvārim, informēja LMS vadītājs Igors Dobičins.