Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Mūzika

Video: Very Cool People ar singlu Plastmasmens aicina uz koncertiem

Grupa Very Cool People turpina tuvoties savam līdz šim sprādzienbīstamākajam albumam, laižot klajā trešo tā singlu Plastmasmens un izziņojot trīs jaunās programmas koncertus Tas ir dzīvs, kas notiks Jelgavā, Liepājā un Rīgā., informēja grupas pārstāvji.

Pavasarī izskanēs festivāls Windstream

Orķestris Rīga izsludina pavasara festivāla Windstream 2024 programmu un aicina uz pieciem koncertiem no 20. marta līdz 12. aprīlim. Šī gada festivāla īpašie viesi būs džeza mūziķis, diriģents Štefens Šorns (Vācija) un perkusioniste Adelaide Ferjēra (Francija).

Aprīlī klajā nāks Pet Shop Boys jaunākais albums nonetheless

Britu elektroniskās mūzikas duets ikoniskie Pet Shop Boys izziņo jauna studijas ieraksta izdošanu. Desmit jaunu dziesmu albums nonetheless tiks izdots 26. aprīlī Parlophone Records paspārnē. Albuma izdošanai sekos vairākas īpašas uzstāšanās Londonas Karaliskajā operā.

Latvijas 1. rokkafejnīca svin 12. dzimšanas dienu

Svinot 12 gadus Rīgā, Latvijas 1. rokkafejnīca ielūdz uz svētku koncertiem. Pavasara cēlienā klausītājus pulcēs latviešu populārās mūzikas grandi Labvēlīgais tips, grupas Rīgas modes, Bad Habits_, Čipsis un Dullais un RAUM.

Jūrmalā uzstāsies itāļu dziedātājs un komponists Mateo Bočelli

Šovasar Latvijā pirmo reizi uzstāsies itāļu dziedātājs un komponists Mateo Bočelli (Matteo Boсelli). Leģendārā tenora Andrea Bočelli dēls pēc debijas albuma Matteo izdošanas devies plašā turnejā pa ASV, Eiropu un Austrāliju, kuras ietvaros 14. jūnijā sniegs koncertu arī Dzintaru koncertzālē.

ZeBrene nāk klajā ar jaunu hitu Pazūd pulss

Otrdien, 30. janvārī, ar jaunu dziesmu Pazūd pulss klajā nācis pašmāju iemīļotais mūziķis ZeBrene. Dziesmas būtība ir tāda, ka mums katram ir nepieciešama komunikācija ar sevi, ar sevis nobriedušāko versiju – gribam to atzīt vai nē, bet tā ir viena no dzīves lielajām patiesībām.