Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Rīgā

Investē jahtu ostu infrastruktūras attīstībā

Jau kopš 2014. gada Rīgas brīvostas pārvalde ciešā sadarbībā ar Rīgas pilsētā esošajām jahtu ostām un ar Eiropas Savienības finansiālu atbalstu īsteno apjomīgus jahtu ostu infrastruktūras attīstīšanas pasākumus.

Rīgas brīvostas flote prezentē peldošo dronu Otter

Vakar, 9. jūnijā, Rīgas brīvostas pārvaldes telpās un pilsētas kanāla akvatorijā notika SIA Rīgas brīvostas flote (RBF) jauniegādātā peldošā drona Otter prezentācija plašākai ekspertu un interesentu auditorijai.

Sarkandaugavā top jauna atpūtas vieta iedzīvotājiem

Šajā vasarā Sarkandaugavas un tuvējo apkaimju iedzīvotājiem būs iespēja baudīt atpūtu jaunizveidotā Sarkandaugavas pludmalē, sakārtotā, zaļojošam parkam līdzīgā vietā pie upes, vien dažus kilometrus no pilsētas centra.

Rīgā jauno mājokļu cenas joprojām zemākas nekā Viļņā un Tallinā

Lai arī Rīgā būvniecības stadijā esošu jauno mājokļu cenas gada laikā pieaugušas par 29%, tās joprojām ir zemākas nekā Viļņā un Tallinā, liecina nekustamā īpašuma konsultāciju kompānijas “Colliers”, nekustamā īpašuma kompānijas “Ober House Real Estate Advisors” Lietuvas filiāles un Igaunijas Zemes padomes dati par nekustamā īpašuma darījumiem jauno mājokļu segmentā. Tāpat, pieaugot mājokļu iegādes izmaksām, mainījusies arī pircēju uzvedība, iegādājoties kompaktākus un funkcionālākus dzīvokļus, ko apstiprina arī mājokļu attīstītāja “Bonava Latvija” novērojumi.