Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgā

Tagad redzams, ka mēs trauksmi necēlām nepamatoti © DIENA

Par Rīgas domi šonedēļ satricinājušā korupcijas skandāla iespējamo ietekmi uz politisko izkārtojumu pašvaldībā un to, kādēļ Progresīvie un Jaunā Vienotība (JV) karo domē, bet sadzīvo valdībā, Rīgas domes Par!/Progresīvie frakcijas vadītāju un partijas valdes locekli Mārtiņu Kossoviču iztaujā Agnese Margēviča.

Progresīvie prasa Rīgas mēra Ķirša atkāpšanos no amata

Atsaucoties uz šodienas Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) informāciju par Ārtelpas un mobilitātes departamenta vadītāja Jāņa Vaivoda iespējamo saistību ar kukuļošanas lietu, Rīgas domes frakcija Progresīvie prasa Rīgas mēra Viļņa Ķirša (JV) atkāpšanos no amata, aģentūru LETA informēja frakcijas referents Ivars Bandonis.

FOTO: Rīgas ostā ievieš digitālas un energoefektīvas tehnoloģijas kravu apstrādē

Viena no vadošajām Rīgas ostas stividorkompānijām kokmateriālu kravu segmentā - SIA Jaunmīlgrāvja ostas kompānija ir noslēgusi divu gadu laikā īstenoto projektu Zaļās inovācijas ar digitalizētu kraušanas procesu. Lai uzlabotu kravu apstrādes ātrumu un energoefektivitāti, projekta ietvaros uzņēmumā uzstādīts ar elektrodzinēju darbināms celtnis, kā arī ieviesta īpaša sistēma, digitalizējot un automatizējot kravu apstrādes procesu attiecībā uz svēršanu, pārkraušanu un uzglabāšanu.