Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ziņas

27. aprīlī plānots pārtraukums eParaksta darbībā

Nedēļas nogalē notiks eParaksta sistēmu migrācija uz jaunu tehnoloģisko platformu, tāpēc iedzīvotājiem un organizācijām nebūs pieejami eParaksta rīki, informē VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC). Šāda apjoma tehnoloģiskie darbi iepriekš veikti 2017. gada nogalē, ieviešot lietotni eParaksts mobile.

Rukam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.

Pirmdien un otrdien ceļi var apledot

Latvijā prognozētās snigšanas un gaisa temperatūras pazemināšanās dēļ pirmdienas vakarā un otrdien uz autoceļiem var veidoties apledojums un dažviet arī pasliktināties redzamība, brīdina VSIA Latvijas valsts ceļi (LVC).

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

LG apgrozījums samazinājies 4,4 reizes un ciesti 57 miljonu eiro zaudējumi

AS Latvijas gāze (LG) koncerna neto apgrozījums pērn bija 159,819 miljoni eiro, kas ir 4,4 reizes mazāk nekā 2022.gadā, kad dabasgāzes cenas piedzīvoja milzu kāpumu, kā arī uzņēmums cieta 56,911 miljonu eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš, teikts uzņēmuma paziņojumā biržai Nasdaq Riga.