Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ziņas

Džemperis ar sildelementu, iepirkšanās lietotne, automatizēta barotava – skolēnu radītie produkti pasākumā CITS BAZĀRS

Šo sestdien, 23. martā, notiks ikgadējais izglītības organizācijas Junior Achievement Latvia un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras kopīgi rīkotais skolēnu mācību uzņēmumu pasākums CITS BAZĀRS. Tas norisināsies tirdzniecības centrā Domina Shopping, kur ar pašu radītiem produktiem tirgosies 270 skolēnu mācību uzņēmumi no visas Latvijas, kā arī Igaunijas un Somijas.

Ceturtdien vairāk nokrišņu būs vakarā

Agrā ceturtdienas rītā Latgalē un Sēlijā, kā arī vietām Vidzemē gaisa temperatūra pazeminājusies līdz 0..-3 grādiem, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām. Ceturtdien vietām Latvijā nedaudz līs, vairāk nokrišņu būs pievakarē Kurzemē un vēlāk vakarā valsts centrālajā daļā.

Trešdienas rītā apmācies; dienas gaitā laiks nemainīsies

Trešdienas rītā Latvijā ir apmākušās debesis, kas vietām nedaudz skaidrojas, liecina meteoroloģiskā informācija. Dienas laikā būs mākoņains laiks, vietām uzspīdēs saule un vietām gaidāmi nelieli nokrišņi, prognozē sinoptiķi.

Sācies astronomiskais pavasaris

Trešdien plkst.5.06 bija ekvinokcija un Zemes ziemeļu puslodē iestājās astronomiskais pavasaris, liecina "timeanddate.com" dati.

Ar vienu roku dod, ar otru roku atņem © DIENA

Par slodžu samazināšanu daļā pašvaldību bērnudārzu un par aizvien nerimstošajām domstarpībām pedagogu slodžu balansēšanas ziņā Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) vadītāju Ingu Vanagu.