Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Šogad konkurss Kas notiek? notiks 26. oktobrī

Laikraksta Diena rīkotais zināšanu konkurss 9. klašu skolēniem Kas notiek? jau iegājis otrajā gadu desmitā. Mēs priecājamies, ka konkursa popularitāte ir augusi, - 2011. gadā savas zināšanas pārbaudīja 16 664 Latvijas 9. klašu skolēni 680 skolās.

Šogad konkurss Kas notiek? notiks 26. oktobrī visās Latvijas skolās vienlaikus.

Lai pieteiktos konkursā, direktoram vai mācību pārzinim elektroniski ir jāaizpilda pieteikuma anketa, norādot, kādā veidā skolas devītklasnieki vēlas piedalīties šajā konkursā. Elektroniski aizpildītus konkursa pieteikumus gaidīsim līdz 5. oktobrim. Pieteikumus iespējams aizpildīt portālā www.diena.lv/kas-notiek vai sūtot e-pastā[email protected]. Pieteikumā norādiet - skolu, adresi, kontaktpersonu, ieņemamo amatu, kontakttālruni, e-pastu, informāciju par klasēm - cik skolēnu 2012./2013. mācību gadā mācās 9. klasēs, un cik no tiem konkursa anketu aizpildīs elektroniski.

Šogad konkursa anketas būs iespējams aizpildīt divos variantos.

I variants

Pēdējos gados strauji augusi interese par anketu aizpildīšanu elektroniski, tādēļ aicinām arī šogad skolas izmantot šo ērto dalības veidu - aizpildīt konkursa anketas elektroniski. Apzināmies situāciju, ka skolās pieejamo datoru skaits nav pietiekams, lai vienlaikus konkursā piedalītos visi 9. klašu skolēni, tādēļ piedāvājam risinājumu - anketas konkursa dienā būs pieejamas vairākas stundas, lai visas klases cita pēc citas anketas varētu aizpildīt skolas datorklasēs. Aicinām skolas vadību rast iespēju saplānot dienas stundu grafiku tā, lai būtu iespējams ērti piedalīties konkursā.

Esam padomājuši arī par motivācijas balvām - visas klases, kuras aizpildīs konkursa anketas elektroniski, piedalīsies izlozē par vērtīgām un skolai noderīgām balvām.

Elektroniskās anketas aizpildīšanai nepieciešamais tehniskaisnodrošinājums:
- stabils interneta pieslēgums ar vismaz 2 Mbit ātrumu;
- interneta pārlūkprogramma Internet Explorer 8 (vai jaunāka), Mozilla Firefox 3, Google Chrome vai Safari.

Lai pārliecinātos, kāds tehniskais nodrošinājums pieejams Jūsu datorklasē, aicinām detaļas noskaidrot pie skolas informātikas pedagoga.

Instrukcija par elektroniskās anketas aizpildīšanu konkursa nedēļā būs lasāma www.diena.lv/kas-notiek, kā arī tiks saņemta reizē ar konkursa parolēm e-pastā.

II variants

Ja elektroniskā anketu aizpildīšana nav iespējama visām 9. klasēm vai to daļai, 26. oktobrī pirms konkursa sākšanās uz pieteikumā norādīto skolas e-pasta adresi nosūtīsim konkursa anketu, kuru Jums būs iespēja pavairot nepieciešamajā skaitā.

Pēc anketu aizpildīšanas lūdzam tās apkopot, ievietot aploksnē un tajā pašā dienā nosūtīt mums pa pastu. Uz aploksnes jānorāda: KonkursamKas notiek?, Mūkusalas iela 15, Rīga, LV-1004.

Uz konkursa jautājumiem nebūs grūti atbildēt tiem, kuri ikdienā lasa laikrakstus, seko līdzi ziņām televīzijā, radio un interneta portālos.
Pārbaudiet savas zināšanas

Gaidām pieteikumus!
Konkursa rīkotāji - laikraksts Diena

Plašāka informācija pa tālruni 67063157, 67063297,[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi