Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Citi

Latvijas pārim sudrabs Eiropas čempionātā Latīņamerikas dejās profesionāļu divīzijā

Sestdien, 14. oktobrī, Vācijas pilsētā Leipcigā notikušajā Eiropas čempionātā Latīņamerikas (LA) dejās Pasaules Sporta deju federācijas (WDSF) izveidotajā profesionāļu divīzijā Latvijas sporta deju pāris Marts Smolko un Tīna Bazikina nopelnījuši sudraba medaļu, 19 pāru konkurencē izcīnot otro vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

AlphaLane/Livonia spraigā cīņā bronzas spēlē Baltijas Top līgā regbijā piekāpjas Viļņas klubam

Sestdien, 14. oktobrī, lieliskajā un tai pat laikā pielijušā Upesciema stadionā mājinieki Garkalnes RK “AlphaLane/Livonia” Baltijas Top līgā mazajā finālā jeb spēlē par trešo vietu spraigā cīņā ar 20:27 piekāpās Viļņas “Geležinis Vilkas”, iegūstot ceturto vietu un aiz pašu pērn izcīnītās otrās vietas sasniedzot otro visu laiku labāko Latvijas komandas rezultātu šajā spēcīgajā Baltijas regbija līgā, informē RK “Livonia” pārstāvis Ivars Bācis.

Bijušais regbija izlases treneris Staņa: Mūs gaida ļoti aizraujošas spēles jau Pasaules kausa ceturtdaļfinālā

Šo sestdien Pasaules kausā regbijā, kas norisinās Francijā, astoņas labākās komandas turpinās cīņu par vienu no prestižākajām trofejām pasaulē, un, pateicoties Regbija kluba Livonia atbalstam sadarbībā ar Latvijas Regbija federāciju un Lietuvas Regbija federāciju, ir nodrošinātas translācijas Go3 Sports kanālā. Bijušais Latvijas izlases treneris Kristaps Staņa arī cītīgi seko līdzi notikumiem Pasaules kausā un dalās ar saviem iespaidiem un vērtējumu.

SOK diskvalificē Krievijas Olimpisko komiteju

Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) ceturtdien piemēroja Krievijas Olimpiskajai komitejai (ROC) diskvalifikāciju, kas stājusies spēkā līdz ar lēmuma pieņemšanas brīdi.

Vērtē atzinīgi, bet jāveic uzlabojumi

Baltijas čempionātā regbijā-15 septīto vietu ieguvušie Garkalnes Regbija kluba Sporta Punkts/Livonia pārstāvji atzinīgi vērtē šī čempionāta izveidošanu, bet norāda arī uz nepilnībām, kas nākotne būtu jānovērš, informē RK Livonia pārstāvis Ivars Bācis.

Latviešiem medaļu birums un kopvērtējuma tituls pasaules skeitborda čempionātā

Latvijas pārstāvji lieliski nostartējuši ASV notikušajā pasaules čempionātā skeitbordā, izcīnot daudzas medaļas un uzvaras individuālajās disciplīnās, kā arī kopvērtējumā vīriešu konkurencē daudzkārtējam pasaules čempionam Jānim Kuzminam pievienojot vēl vienu titulu, bet Gustavam Gailītim izcīnot sudraba medaļu. Sievietēm kopvērtējumā trešā bija Endija Līga Rūja, informē sportistu pārstāvis Ivars Bācis.