Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Futbols

Sākas izšķirošie notikumi © DIENA

Līderu loma vēl svarīgāka Pasaules kausa dalībniecēm kļuvusi grupu turnīra otrajā kārtā, kurā vairākām no komandām jau izšķīries vai sācis izšķirties liktenis četrgades nozīmīgākajā futbola turnīrā. Pirms pēdējās kārtas dalību izslēgšanas turnīrā jau nodrošinājuši divi no galvenajiem favorītiem – Francija un Brazīlija. Tikmēr izredzes izkļūt no grupas vairs nav mājiniecei Katarai un Kanādas komandai.

Kazemiru gūst vārtus un atnes Brazīlijai uzvaru pār Šveici

Brazīlijas vīriešu futbola izlase pirmdien Pasaules kausa finālturnīra otrās kārtas spēlē, pateicoties Kazemiru gūtajiem vārtiem otrā puslaika izskaņā, ar rezultātu 1:0 (0:0) guva panākumu pār Šveici un nodrošināja vietu astotdaļfinālā.

Vācijas futbolisti izglābjas no zaudējuma pret Spāniju

Vācijas vīriešu futbola izlase svētdien 2022.gada Pasaules kausa finālturnīra otrajā spēlē pirmā nonāca iedzinējos, taču atspēlējās un maču pret Spāniju noslēdza neizšķirti 1:1 (0:0), vēl saglabājot izredzes iekļūt astotdaļfinālā.

Marokas futbolisti negaidīti uzvar Beļģiju

Marokas futbola izlase svētdien Pasaules kausa finālturnīra otrajā mačā ar rezultātu 2:0 (0:0) uzvarēja Beļģiju, kļūstot par apakšgrupas līderi. Marokas izlases labā vārtus guva Abdelhamids Sabiri un Zakarija Abuhlals.