Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Futbols

Barcelona atlaiž galveno treneri Kūmanu

Spānijas futbola klubs Barcelona pēc gada un divu mēnešu sadarbības no amata atbrīvojis galveno treneri Ronaldu Kūmanu, bet kā iespējamais viņa pēctecis tiek minēts Šavjers Ernandess Kreuss jeb Šavi.

Emersonam hat-trick RFS svarīgā uzvarā pār Metta komandu

Optibet Latvijas futbola virslīgas līdervienība RFS trešdien izcīnīja uzvaru un ieguva trīs punktus, kas tai ļoti vajadzīgi, lai dotos pretī kluba vēsturē pirmajam čempiontitulam, savukārt Riga komanda oficiāli nolika čempiones pilnvaras.

Zosādu uzdzenošais Ajax soļo uz izslēgšanas turnīru © DIENA

Iespaidīgi UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pirmo pusi aizvadījuši Amsterdamas Ajax futbolisti. C grupas līderu divcīņā Nīderlandes čempioni ar 4:0 sagrāva Dortmundes Borussia, izcīnot trešo uzvaru tikpat spēlēs ar kopējo vārtu attiecību 11:1.

Bez punktiem, ar perspektīvu © DIENA

Sāpīgs zaudējums Turcijai atstāja vilšanās sajūtu, tomēr Latvijas valstsvienības sniegums rudens sabraukumu spēlēs pret Eiropas futbola smagsvariem ļauj runāt par komandas kodola nobriešanu, lai tiektos uz augstākiem mērķiem nākamajos kvalifikācijas ciklos. Daiņa Kazakeviča vadītā komanda nenosargāja otrā puslaika vidū iegūto vadību, bet turki spēles kompensācijas laikā burtiski izlūdzās vienpadsmit metru soda sitienu, kas ļāva viņiem uzvarēt Latvijas komandu pirmo reizi kopš 1924. gada.