Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Hokejs

Balceram un Šilovam zaudējumi NHL pārbaudes spēlēs

Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Floridas Panthers un vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks ceturtdien piedzīvoja zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlēs.

Tralmaku un Vilmani atskaita no NHL klubu treniņnometnēm

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks trešdien no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Bostonas Bruins pirmssezonas treniņnometnes nosūtīts uz fārmklubu, ziņo komanda. Savukārt Floridas Panthers no treniņnometnes atskaitījusi sešus hokejistus, starp kuriem bija arī Latvijas uzbrucējs Sandis Vilmanis, trešdien pavēstīja vienības ģenerālmenedžeris Bils Zito.

Buncis: Biļetes uz Latvijas izlases spēlēm PČ Rīgā varēs nopirkt arī par 30 eiro

Pagājušajā nedēļā Rīgā un Tamperē paredzētā 2023. gada pasaules čempionāta (PČ) hokejā orgkomitejas publiskoja informāciju par pieteikšanos izlozei un iespēju izlozes kārtībā iegādes tiesības uz PČ dienas biļetēm. Tāpat orgkomitejas iepazīstināja ar dienas biļešu cenām, kā arī pastāstīja par biļešu iegādes laika grafiku. Latvijas orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis sarunā ar Latvijas Hokeja federāciju skaidro biļešu cenu un tirdzniecības nianses.

Ābolam gūti vārti zaudētā SHL spēlē

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols otrdien Jēvlē guva vārtus Zviedrijas hokeja augstākās līgas (SHL) spēlē, viņa pārstāvētajai Orebro ciešot zaudējumu izbraukumā.