Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Hokejs

Arī Čavars nestartēs Olimpiādē, ja tajā piedalīsies krievi un baltkrievi

Ja Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) nemainīs savu lēmumu un atļaus Krievijas un Baltkrievijas sportistiem piedalīties 2024.gada Parīzes olimpiskajās spēlēs, tad četrgades lielākajā sporta notikumā nepiedalīsies arī 3x3 basketbolists Agnis Čavars, spēlētājs apliecināja laikrakstam Latvijas Avīze.

Bļugers gūst vārtus Canucks uzvarā pār Wild

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien izcēlās ar vārtu guvumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Vankūveras Canucks savā laukumā ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) pārspēt Minesotas Wild vienību.

Latvijas Hokeja federācija vienojas par sadarbību ar AS Olainfarm

Latvijas Hokeja federācija (LHF) vienojusies par sadarbību ar Baltijā vadošo farmācijas uzņēmumu AS Olainfarm. Uzņēmums šogad atbalstīs Latvijas U-20 junioru izlases Pasaules čempionāta elites divīzijā Gēteborgā, Zviedrijā, kā arī nākamgad Latvijas sieviešu hokeja izlasi un tās startu Pasaules čempionātā sievietēm, kas pavasarī norisināsies tepat Rīgā, Latvijā.

Merzļikins: Vienkārši sāku darīt savu darbu

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Kolumbusas Blue Jackets rindās nedomā par nākotni un ir sācis laukumā veiksmīgi paveikt sev uzticētos uzdevumus, sarunā ar kluba preses dienestu atzina Merzļikins.

Merzļikina Blue Jackets un Girgensona Sabres zaudējumi NHL spēlēs

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins svētdien Bostonā palika uz rezervistu soliņa viņa pārstāvētās Kolumbusas Blue Jackets zaudējumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, bet savā laukumā zaudējumu piedzīvoja bez savainotā uzbrucēja Zemgus Girgensona spēlējošā Bufalo Sabres.

Bļugers būtu vēlējies Stenlija kausu aizvest uz Sporta pili © DIENA

Diena Rīgā ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) galveno trofeju Stenlija kausu šovasar paskrējusi ļoti ātri, intervijā žurnāla Sporta Avīze novembra numuram atklāja šīs balvas ieguvējs Teodors Bļugers, pastāstot, ka būtu vēlējies to aizvest arī uz nu jau aptuveni 15 gadus nojaukto Rīgas Sporta pili.

Canucks hokejisti ar Bļugeru ierindā uzvar Ducks komandu

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda otrdien izcīnīja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē. Canucks mājās ar rezultātu 3:1 (1:0, 0:1, 2:0) pārspēja Anaheimas Ducks vienību.