Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Teniss

Sevastova pirmo reizi karjerā zaudē Gofai

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova otrdien Monreālas WTA 1000 turnīra pirmajā kārtā ar rezultātu 1-6, 4-6 zaudēja amerikānietei Koko Gofai.

Džokoviča pretinieks olimpiskā tenisa turnīra pusfinālā būs Zverevs

Olimpiskā tenisa vienspēļu turnīra pusfinālā pēc uzvarām ceturtdien Tokijā tiksies pasaules ranga pirmā rakete serbs Novaks Džokovičs ar Vācijas pārstāvi Aleksandru Zverevu, kā arī Krievijas Olimpiskās komitejas (OKR) komandas pārstāvis Karens Hačanovs un spānis Pavlo Karreno-Busta.

Sadega uz olimpiskās "pannas" © DIENA

Sāpīgu neveiksmi olimpiskajā tenisa turnīrā piedzīvoja Latvijas tenisistes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko, kuras pārlieku aizkavējās neveiksmīgās epizodēs, pazaudējot jau iegūto spēles iniciatīvu pirmajā kārtā. Jo vairāk nepatīkami tāpēc, ka abām bija pietiekami labas iespējas gūt panākumu gan vienspēlēs, gan kopīgi aizvadītajā dubultspēlē, tomēr izšķirošos brīžos pašu pieļautas kļūdas liedza tās izmantot. "Žēl, ka mums šeit viss sākās un uzreiz arī beidzās," pēc Latvijas tenisa vienā dienā piedzīvotajiem trim zaudējumiem Tokijā rokas atlika noplātīt Sevastovai.