Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Dienas intervijas

Ir reāls risks piedzīvot sabiedrības veselības pasliktināšanos

Par Nacionālā veselības dienesta lēmuma – samazināt apmaksas tarifu laboratorijām par 25 populārākajiem analīžu veidiem – potenciālajām sekām gan cilvēku veselībai, gan viņu personīgajām finansēm Guntars Gūte sarunājas ar SIA Centrālā laboratorija valdes priekšsēdētāju Stellu Lapiņu

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztaujā Agnese Margēviča.

Svaiga avota ūdens. Intervija ar altistu Maksimu Risanovu

Piektdien, 24. maijā, orķestris Sinfonietta Rīga savā sezonas noslēguma koncertā uzstāsies ar slaveno altistu Maksimu Risanovu. Intervijā KDi Ukrainā dzimušais mūziķis stāsta, kā pašreizējos apstākļos var palīdzēt dzimtenei

Tā valsts ir korumpēta no augšas līdz apakšai

Ko nozīmē Putina sāktās tīrīšanas Krievijas armijā – tiešām cīņa ar zagšanu vai bailes no "ģenerāļu dumpja", kādreizējam Nacionālo bruņoto spēku komandierim, ģenerālim Jurim Maklakovam vaicā Agnese Margēviča

Mums ir primāri jāraugās uz mūsu pašu cilvēku

Par latgaliešu aizvainojumu un ievainojamību starp Rīgas vienaldzību un krievvalodīgā kaimiņa kurnēšanu, kā arī cīņu par latgaliešu balsīm ar Saeimas Latgales apakškomisijas priekšsēdētāju Edmundu Teirumnieku (NA) sarunājas Agnese Margēviča.

Precīzi, sinhroni, simetriski. Intervija ar horeogrāfi Zani Teikmani

"Aktieru trumpji ir emocijas, dvēseles lidojums. Ko nevar ārējā fiziskā kustība, to var iekšējā kustība. Jā, publika noticēja, ka tas ir balets," saka horeogrāfe un baleta pedagoģe Zane Teikmane, kura ir palīdzējusi iestudēt baleta ainas Jaunā Rīgas teātra izrādē Melnais gulbis.

Nav nekādas sarunas vai pat domas par satura ietekmēšanu

Visdažādākos aspektus, kurus uzjundījusi diskusija par priekšvēlēšanu debašu krievu valodā pieļaujamību sabiedriskajos medijos, sarunā ar polittehnologu, YouTube kanāla Titava laboratorija autoru Danu Titavu ķidā Agnese Margēviča.

Zaļajā vērtību mežā

Režisore Agņeška Holanda (75) par problēmām ar bēgļiem uz Baltkrievijas robežas, samulsumu sabiedrībā un nepieciešamību būt drosmīgiem.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide