Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Karikatūrista skats

Karsējamās tabakas ierobežojumi © DIENA

Spēkā Eiropas Komisijas direktīva, kas nosaka ierobežojumus karsējamās tabakas izstrādājumiem pievienot tādas piedevas, kas var mainīt minēto izstrādājuma smaržu vai garšu

Mūk uz ārvalstu bankām © DIENA

Strauji aug to Latvijā reģistrēto fizisko un juridisko personu skaits, kas atvērušas kontus ārvalstu finanšu institūcijās, teikts Finanšu izlūkošanas dienesta informatīvajā izdevumā.

Riepām NĒ! © DIENA

Vides aktīvisti Rīgā apvidus automašīnu riepām izlaiž gaisu, policija sākusi izmeklēšanu.

Satikšanās Ķīnā © DIENA

Krievijas prezidents Vladimirs Putins Ķīnā ticies ar Ungārijas līderi Viktoru Orbānu un paudis gandarījumu par to, ka viņam joprojām ir saiknes ar dažām Eiropas valstīm.

Stārķis © DIENA

Latvijā šogad astoņos mēnešos reģistrēti 9642 jaundzimušie, kas ir par 13,2% jeb 1466 jaundzimušajiem mazāk nekā 2022. gada attiecīgajā periodā, ziņo LETA

Elektroniskā vēstuļu bumba © DIENA

Pagaidām nenoskaidroti ļaundari nosūtījuši spridzināšanas draudu e-pastus skolām un bērnudārziem. Policija tikmēr mierina - riska līmenis ir zems.

Hamas uzbrūk Izraēlai © DIENA

Kopš palestīniešu islāmistu grupējums Hamas sestdienas rītā uzsāka uzbrukumu Izraēlai, gājuši bojā aptuveni 800 izraēlieši, liecina dati, kurus pirmdien publicējusi Izraēlas valdība.

Pētījums © DIENA

Par 3,75 miljoniem eiro pētīs Latvijas veselības sistēmas problēmas, ziņo Delfi.

Rajeva vieta © DIENA

Politiķis Igors Rajevs pamet Apvienotā saraksta frakciju un atkārtoti kļūs par Iekšlietu ministrijas parlamentāro sekretāru.

Pazudušais drons © DIENA

Nacionālie bruņotie spēki sestdien zaudējuši sakarus ar bezpilota lidaparātu, ko mācībās Namejs 2023 izmantoja sauszemes novērošanai Latvijas-Krievijas pierobežā.

Sods par lēnību © DIENA

Latvijas Valsts ceļi piemērojuši 17 246 eiro līgumsodu pilnsabiedrībai Fima Group par kavējumiem vidējā ātruma kontroles sistēmas ieviešanā.

Ziemeļkorejas Austrumu ekspresis © DIENA

Vladivostokā plānota Krievijas prezidenta Vladimira Putina tikšanās ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu, kurš ar bruņuvilcienu jau ieradies Krievijā, vēsta Krievijas mediji.

Covid-19 un rudens © DIENA

Covid-19 vīruss nekur nebija pazudis, un šobrīd vērojams neliels tā pieaugums, aģentūrai LETA sacīja Slimību profilakses un kontroles centra pārstāvis, epidemiologs Jurijs Perevoščikovs.

Saīsinājumu vārdnīca © DIENA

Partija Gods kalpot Rīgai (GKR) un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) kopīgi startēs 2025. gadā gaidāmajās Rīgas domes vēlēšanās.

Amatu dalīšana © DIENA

Līdz nākamajai nedēļai jābūt skaidrībai par nozaru ministriem, pēc tikšanās ar prezidentu norādīja Ministru prezidenta amata kandidāte Evika Siliņa.

Vilks vilka ādā © DIENA

Vilku atgriešanās vairākos Eiropas reģionos apdraud mājlopus un potenciāli arī cilvēkus, pirmdien brīdinājusi Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena, solot pārskatīt šo plēsēju aizsargāto dzīvnieku statusu.