Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Karikatūrista skats

Milda un basketbols © DIENA

Latvijas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa finālturnīra otrā posma otrajā spēlē uzvarēja Brazīliju un iekļuva ceturtdaļfinālā.

Vecīša hūte © DIENA

Jaunās valdības veidošanas process dažubrīd rada asociācijas ar dažādiem pasaku varoņiem.

Opera sargā robežu © DIENA

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus regulējumā, kas paredz Valsts robežsardzei tiesības pielietot psiholoģiskas iedarbības skaņu ierīci.

Ilgais viesis © DIENA

Valdība vienojusies Krievijas Federācijas pilsoņiem, kas nav nokārtojuši valsts valodas pārbaudi, dot iespēju pieteikties termiņuzturēšanās atļaujai uz diviem gadiem.

Zelta miskaste © DIENA

Par Latvijas piesārņotākajām pludmalēm jau otro gadu pēc kārtas atzītas Jūrmalas pilsētas pludmales.

Pārrunas autoostā © DIENA

Liepājas autobusu parks (LAP) vairākas dienas pēc kārtas atcēlis virkni reisu, jo trūkstot šoferu. Autotransporta direkcija no LAP pieprasīšot paskaidrojumus.

Cīņa ar "nelegāļiem" © DIENA

Regulējums par nelegālo gaisa vadu aizliegumu Rīgas vēsturiskajā centrā līdz šim nav būtiski ievērots, un pilsētā ir daudz nelegālo vadu. Demontēts pirmais "nelegālis".

Vidējā ātruma radari © DIENA

Šonedēļ uz Rīgas apvedceļa sācis darboties pirmais vidējā ātruma kontroles radars. Pakāpeniski to skaits palielināsies.

Alga jauniešiem © DIENA

Trešdaļa Latvijas jauniešu vēlas 1500 eiro algu "uz rokas", eksperti iesaka pilnveidot prasmes, raksta portāls lsm.lv

Ciniska sadraudzība © DIENA

Krievija ir ciniski pasludinājusi okupēto Ukrainas pilsētu Mariupoli par Čečenijas galvaspilsētas Groznijas sadraudzības pilsētu

Kariņa ultimāts © DIENA

Premjers Krišjānis Kariņš piedāvā saglabāt esošo koalīciju, pārdalot trīs ministru portfeļus. Nesaņemot piekrišanu, viņš grasās sākt sarunas par citas koalīcijas veidošanu.

Kad vienas durvis aizveras... © DIENA

Kriminālprocess par nepatiesām psihiatrijas diagnozēm sākts saistībā ar mēģinājumiem atbrīvoties no latviešu valodas pārbaudēm, kas jākārto Latvijā dzīvojošajiem Krievijas pilsoņiem, pirmdien ziņo Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums Panorāma.

EU ribu procentu likme © DIENA

Hipotekārajiem kredītiem nepamatoti piemēro arī EURIBOR procentu likmi, tādējādi atsevišķas bankas gūst hiperpeļņu, LETA paudis Saeimas Budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētājs Jānis Reirs.

Mānīgā drošība © DIENA

Apvienība Pilsēta cilvēkiem kategoriski iestājas pret obligātu ķiveru lietošanu velosipēdistiem, kas iecerēta velobraucēju drošības palielināšanai.

Pretrunīgie karogi © DIENA

Notekūdeņu noplūde Liepājā– pašvaldība saka, ka ūdens kvalitāte atbilst noteikumiem, Veselības inspekcija aizliedz peldēties.

Klinšu kāpšanas siena © DIENA

Svētdien no Centrālcietuma izbēga vīrietis, kurš apcietinājumā bija nonācis aizdomās par slepkavības mēģinājumu. Jau pēc dažām stundām policija viņu aizturēja.

Domas par ūdeni © DIENA

Daudzviet Eiropas dienvidos un ASV arī svētdien turpinājās liels karstums, un prognozes liecina par karstumu arī šonedēļ, ziņo LETA.

Atļaus, ja netraucēs © DIENA

Ēdinātājiem Rīgas ielās būs atļauts lietot skaņu pastiprinošas iekārtas, ja tās netraucēs iedzīvotājiem, noteikusi Rīgas dome