Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Karikatūrista skats

Spartiskā Rīga © DIENA

Tiesībsargs: Rīgas pašvaldības noteikumi par skolēnu uzņemšanu vidusskolu 10. klasēs ierobežo jauniešu iespējas turpināt mācības, jo prasības ir stingrākas, nekā likumā atļauts.

Sezam, atveries!

Turcijas prezidents Redžeps Tajips Erdogans pirmdien paziņojis, ka atbalstīs Zviedrijas uzņemšanu NATO, ja Eiropas Savienība (ES) atsāks jau ilgstoši iesaldētās iestāšanās sarunas ar Ankaru.

Strādāt ar dunci mugurā © DIENA

"Mēs veiksmīgi apkarojām azartspēļu lobiju, vērsāmies pret būvniecības karteli. Taču ceļu būves kartelis iedeva dunci vicemēram Vilnim Ķirsim, ar ko viņš iedūra Rīgas mēram mugurā," uzskata Mārtiņš Kossovičs.

Lukašenko pavārs © DIENA

Algotņu bandas Vagner dibinātājs Prigožins pēc neizdevušās sacelšanās Krievijā un bēgšanas uz Baltkrieviju grib vervēt jaunus kaujiniekus Baltkrievijas cietumos

Twittanik © DIENA

Twitter īpašnieks Īlons Masks ierobežo tvītu skaitu, ko dienas laikā var apskatīt lietotājs. Daudzi paredz, ka tas varētu būt lietotnes beigu sākums.

Moderato svētki © DIENA

Dziesmu un deju svētku dalībniekiem jābūt atbildīgiem un mēreniem, īpaši atgādina mediķi

Dārgā elektrība © DIENA

No 1. jūlija spēkā būs jauni elektroenerģijas sadales un pārvades tarifi, kas negatīvi ietekmēs visus elektrības lietotājus – gan mājsaimniecības, gan uzņēmumus.

Koalīcijas ceļabiedri © DIENA

Premjera Krišjāņa Kariņa (JV) piedāvājums paplašināt valdošo koalīciju ar diviem jauniem partneriem aizvien negūst esošo koalīcijas biedru piekrišanu.

Prigožina cepetis © DIENA

Krievijas algotņu grupējuma Vagner vadītājs Jevgēņijs Prigožins brīvdienās Krievijā daudziem sagādāja pamatīgu cepienu.

Vidiņš © DIENA

Valsts ieņēmumu dienesta jaunajā attīstības stratēģijā starp prioritātēm minēti mērķētāki pakalpojumu grozi atbilstoši nodokļu maksātāju uzvedībai un godprātīgas saistību izpildes gadījumā – jaunas priekšrocības.

Kaujas odi pret Krieviju © DIENA

ASV ir panākumi kaujas odu pavairošanā, kas pārnēsā vīrusus un ir "augstā tehniskā gatavības līmenī", lai tos raidītu pret Krievijas armiju, paziņojis Krievijas ģenerālleitnants Igors Kirilovs.

Valdības koalīcija © DIENA

"Ja valdības koalīcijā ejam uz valdību ar ZZS, jāizdomā veids, kā norobežoties no sankcijām pakļautā Aivara Lemberga," LTV raidījumā Šodienas jautājums pauda finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Ugunsbīstamība mežos - ļoti augsta © DIENA

Saglabājoties sausam un saulainam laikam, mežā pieaug ugunsbīstamība. Tāpēc speciālisti aicina izvairīties no jebkādas atklātas liesmas veidošanas mežā vai tiešā tā tuvumā.

Aiziet vai neaiziet? © DIENA

Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis apsūdz Dailes teātra vadību aktieru pārvilināšanā un ir gatavs tiesāties.

Kahovkas HES dambis © DIENA

Krievijas propagandas kanāls Pervij ziņās pēc sprādziena Kohovkas HES dambī video rādīja sagrautu dambi, bet reportieris aizkadra balsī apgalvoja, ka dambis nav pilnībā izpostīts un situācija būtībā nav kritiska.

Aukstais vasaras sākums © DIENA

Vasaras aukstie rekordi - gaisa temperatūra 2. jūnija saullēktā Stendes novērojumu stacijā noslīdēja līdz -2,4 grādiem, pārspējot jūnija otrās dienas aukstuma rekordu valstī, ziņo LVĢMC.

Biežāk jāspēlē pokers © DIENA

Pēc Valsts prezidenta vēlēšanām Jaunā Vienotība ir apņēmusies sākt sarunas par iespējām paplašināt esošo koalīciju, kurā ir Apvienotais saraksts un Nacionālā apvienība, cita starpā izskanot iespējām par sadarbības sākšanu ar ZZS, kas prezidenta vēlēšanās atbalstīja Jaunās Vienotības virzīto kandidātu Edgaru Rinkēviču.

Visi gali ūdenī © DIENA

Rīgas satiksmes iepirkumu lietā KNAB nav izdevies identificēt kukuļu gala saņēmējus, raksta aģentūra LETA.