Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +17 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Tūrisms

Krievija ES pilsoņiem apgrūtinās ieceļošanu valstī(41)

Maskava grasās padarīt sarežģītākus noteikumus, kas Eiropas Savienības (ES) pilsoņiem būs jāievēro, ieceļojot Krievijas teritorijā, pirmdien pavēstīja amatpersonas.Krievijas Federālā tūrisma aģentūra (Rosturizm) piedāvājusi ieviest daktiloskopijas procedūru ES pilsoņiem. Iestādes vadītājs Oļegs Safonovs sacīja, ka tā esot atbilde uz analoģisko un, pēc viņa teiktā, klaji nedraudzīgo ES soli.

Ārvalstu tūristu skaits Latvijā šogad pieaudzis © DIENA(11)

Neraugoties uz nelabvēlīgo ģeopolitisko situāciju saistībā ar notikumiem Ukrainā un spriedzi Eiropas Savienības un Krievijas attiecībās, ārvalstu tūristu skaits Latvijā šā gada pirmajā ceturksnī salīdzinājumā ar pagājušā gada pirmo ceturksni pieaudzis par 2309 ceļotājiem, otrdien vēsta laikraksts Diena.

Jauno viesnīcu aizpildīšana būs izaicinājums(17)

Kaut tūristu skaita pieauguma temps ir samazinājies un gada otro pusi daļa viesnīcnieku gaida ar bažām, aizvien top jauni viesnīcu projekti. Viesnīcu aizpildīšana būs izaicinājums, vēstīts pirmdienas, 6.jūlija, laikrakstā Dienas Bizness.Šovasar par vienu viesnīcu bagātāks kļuvis Wellton Hotel tīkls – pabeigta viesnīca Vaļņu ielā, Vecrīgā, iepretim Rīgas starptautiskajai autoostai, kur gadiem bija "robs".

Vairāk Tūrisms