Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Tūrisms

RTAB: Tūristu apkrāpšanas gadījumu skaits Rīgā pēdējos gados samazinās(3)

Tūristu apkrāpšanas gadījumu skaits Rīgā pēdējos gados samazinās, intervijā aģentūrai LETA sacīja Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) vadītāja Vita Jermoloviča.Tūristu apkrāpšanas gadījumu skaita samazināšanās Rīgā varētu būt saistīta ar milzīgo policijas ieguldīto darbu, tostarp Vecrīgā izvietotajām kamerām, kas ļauj policijai izsekot cilvēkus.

Cer jau drīz atgriezties Šarm eš Šeihā © DIENA(8)

Latvijas iedzīvotāji, atnākot rudenim, arvien biežāk dodas uz siltajām zemēm. Pēc tūroperatoru novērojumiem pēdējo gadu iecienītākais galamērķis ir Ēģipte, taču sliktais drošības stāvoklis atsevišķos šīs valsts reģionos pamatīgi ierobežo ceļojumu iespējas, piektdien vēsta laikraksts Diena.2015.gada 31.

Ārzemniekus Vecrīgā joprojām apkrāpj, taču arī paši tūristi rada problēmas(15)

Prostitūcija, nelegāls striptīzs un naudas izkrāpšana no ārzemniekiem - tās ir Vecrīgā joprojām līdz galam neatrisinātās problēmas. Taču arī paši ārzemnieki ir problēmu radītāji, kuriem par bravūrīgu sabiedriskās kārtības traucēšanu nākas maksāt lielas soda naudas, sestdien vēstīja telekanāls LNT.Pašvaldības policijai nedēļas nogales ir sevišķi saspringtas daudzo vecpuišu ballīšu dēļ.

Vairāk Tūrisms