Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mūzika

Šī gada sezonu festivāls Porta sāks jau martā

No šī gada Portā koncerti tiks rīkoti biežāk, mākslinieki aicināti vairāk un koncertvietas tiks izvēlētas visdažādākās, lai cilvēkiem arvien vairāk ir iespējas atklāt, izzināt un iemīļot sev vēl neapjaustu mūziku, sola festivāla rīkotāji.

Klajā nāks Imanta Kalniņa dziesmu albums Labums

Simona Rača-Rūce, Jānis Rūcis un Roberts Dinters, piedaloties arī citiem Austrasbērniem un čellistei Martai Rozentālei, klajā laiž mūzikas albumu Labums, kurā dzirdamas deviņas komponista Imanta Kalniņa dziesmas. Prezentācijas koncerts notiks piektdien, 1. martā, plkst. 19.00 mākslas galerijas Romas dārzs Berči zālē Liepājā.

Hanzas peronā šovasar uzstāsies Džordans Rakejs

Šovasar Latvijā pirmo reizi uzstāsies Džordans Rakejs (Jordan Rakei), kurš miljoniem klausītāju pazīstams kā producents, vokālists, multiinstrumentālists un mūzikas novators. 9. jūlijā Grammy balvas nominants turnejas The Loop Tour 2024 ietvaros uzstāsies Hanzas peronā, informēja koncerta rīkotāji.

Aija Andrejeva un ansis laiž klajā mīlas dziesmu

Aija Andrejeva un reperis ansis šodien, 14. februārī, klausītājiem nodod jaunu dziesmu Jūk, kas tapusi sadarbībā ar simfonisko orķestri Baltic Groove Orchestra. Jūk ir otrais singls no Aijas Andrejevas gaidāmā albuma Tagadne, kura prezentācijas koncerts notiks 12. martā kultūrtelpā Tu jau zini kur. Koncerta īpašais viesis būs arī ansis.

Ar savu pirmo koncertu Rīgā uzstāsies grupa Nielslens Lielsliens

Ar savu pirmo koncertu Rīgā 23. martā Ģertrūdes ielas teātrī uzstāsies grupa Nielslens Lielsiens un balafoniste Vija Moore. Apvienības radio hitam, dziesmai Ēzelis, ticis sarīkots remiksu konkurss, kurā par labāko atzīts elektroniskās mūzikas mākslinieka Oskara Upenieka darbs.