Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kriminālziņas

Starptautiskā meklēšanā izsludinātais vīrietis aizturēts stiprā reibumā pie auto stūres

Šā gada 31. oktobrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Reaģēšanas biroja darbinieki, Ogres novadā pēc iedzīvotāju sniegtās informācijas apturēja transportlīdzekli Opel Vectra. Tika konstatēts, ka tās vadītājs atrodas 3 promiļu stiprā alkohola reibumā un bez noteiktā kārtībā iegūtas vadītāja apliecības. Pēc rūpīgas informācijas analīzes tika noskaidrots, ka apturētais autovadītājs ir 1979. gadā dzimušais Alvis Beketovs, vēsta likumsargi.

Avārijā Latgalē gājis bojā cilvēks

Ceturtdien Latgales reģionā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā cilvēks, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Valsts policija aizturējusi vienu no ietekmīgākajiem narkotiku izplatītājiem Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes likumsargi šomēnes Rīgā, Pļavnieku mikrorajonā, pakaļdzīšanās laikā ir aizturējuši, pēc policijas aplēsēm, vienu no ietekmīgākajiem narkotiku izplatītājiem Latvijā. Veicot kratīšanas šim vīrietim piekritīgajās adresēs, policisti atsavinājuši plašu klāstu narkotisko vielu – apmēram 52 kg marihuānas, puskilogramu kokaīna, 10 litru oksibuterāta, 2000 MDMA tablešu un līdz 50 gramu amfetamīna. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

FOTO: Policija autoservisā uziet amfetamīna ražotni

Valsts policija kādā autoservisā uzgājusi amfetamīna ražotni un kratīšanās dažādās adresēs izņēmusi prāvus narkotiku krājumus, kā arī luksus klases automašīnas un zelta izstrādājumus, aģentūru LETA informēja Valsts policija.