Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Ziņas

FOTO: Dažādās kravās VID Muitas pārvaldes amatpersonas atklāj viltotus sporta apavus un parfimērijas izstrādājumus

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes amatpersonas Rīgas brīvostas muitas kontroles punktā, veicot no Apvienotajiem Arābu Emirātiem ievestu kravu kontroli, atklāja lielu daudzumu viltotu sporta apavu. Citā kravā tika atklāti viltoti parfimērijas izstrādājumi ar populāru preču zīmju atdarinājumiem. Kopējais uzņēmumiem – oriģinālo preču ražotājiem – novērstais kaitējums pārsniedz 217 000 eiro.

Sākoties vasaras brīvlaikam, pieaudzis NMPD izsaukumu skaits pie bērniem un jauniešiem

Līdz ar vasaras brīvlaika sākumu būtiski pieaudzis ir Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) izsaukumu skaits pie bērniem un jauniešiem, kuri visbiežāk guvuši lūzumus un galvas traumas, lēkājot uz batuta, pārgalvīgi braucot ar skrejriteni vai neievērojot ceļu satiksmes noteikumus, aģentūru LETA informēja NMPD Ārējās komunikācijas vadītāja Arita Freimane.

Vislielākie tēriņi EP vēlēšanu aģitācijai bijuši AS, ZZS un Stabilitātei

Politiskās partijas un to apvienības pirms aizvadītajām Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām limitētajām aģitācijas izdevumu pozīcijām, tostarp aģitācijas materiālu izvietošanai, izlietojušas kopsummā 2 080 975 eiro un vislielākie tēriņi bijuši "Apvienotajam sarakstam" (AS), Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) un "Stabilitātei", liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) apkopotā informācija.

Piektdien austrumu un centrālajos novados gaidāms lietus

Piektdienas rītā daudzviet valsts centrālajā un austrumu daļā līst, liecina meteoroloģiskā informācija. Piektdien daudzviet Latgalē, Sēlijā un Vidzemē, kā arī vietām Zemgalē gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Mēģinot daļēji restartēt, ir risks nogāzt visu valdību © DIENA

Par to, cik reāla ir sarunu izdošanās par iespējamām ministru nomaiņām un ceturtā partnera – Apvienotā saraksta – vai tā daļas piesaistīšanu valdības koalīcijā, ilggadējo Vienotības politiķi, tagad vienkārši politisko procesu informētu vērotāju Arti Kamparu intervē Agnese Margēviča.