Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ziņas

Trešdienas rītā apmācies; dienas gaitā laiks nemainīsies

Trešdienas rītā Latvijā ir apmākušās debesis, kas vietām nedaudz skaidrojas, liecina meteoroloģiskā informācija. Dienas laikā būs mākoņains laiks, vietām uzspīdēs saule un vietām gaidāmi nelieli nokrišņi, prognozē sinoptiķi.

Sācies astronomiskais pavasaris

Trešdien plkst.5.06 bija ekvinokcija un Zemes ziemeļu puslodē iestājās astronomiskais pavasaris, liecina "timeanddate.com" dati.

Ar vienu roku dod, ar otru roku atņem © DIENA

Par slodžu samazināšanu daļā pašvaldību bērnudārzu un par aizvien nerimstošajām domstarpībām pedagogu slodžu balansēšanas ziņā Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) vadītāju Ingu Vanagu.

Mazāk kašķējoties, panāksim daudz vairāk © DIENA

Lielu pārmaiņu priekšā atrodas valsts sporta nozare, jo jau 27. martā biedri lems par tās galveno jumtorganizāciju Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) un Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) apvienošanu vienā veselā. Kāpēc šis process ir nepieciešams, un kā sporta veidu federācijas izdzīvo apstākļos, kad marta vidū no Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) joprojām nav saņemts 2024. gada finansējums.