Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

10 idejas Ziemassvētku dāvanām

Periods pirms Ziemassvētkiem - laiks, kad veikalos neko nevar ne atrast, ne saprast, bet internetveikalos ir pārāk liela izvēle. Zinot to, cik grūti šajā laikā ir kaut ko sagatavot, nākam palīgā ar 10 idejām, kādas Ziemassvētku dāvanas šogad izvēlēties!

Pēdējie divi gadi nav bijuši viegli pandēmijas dēļ - nav bijusi iespēja satikt draugus, kolēģus, tuviniekus. Nemaz neizbrīna, ka mēs visi ik pa laikam jūtamies vientuļi. Uzdāvini draugam svērto jeb antistresa segu, kas ir krietni smagāka par parasto segu! Tā radīs apskāviena sajūtu un uzlabos miega kvalitāti.

Vai apsveiksi fiziski aktīvu cilvēku? Viņam noteikti noderēs daudzfunkcionālā izdzīvošanas karte! Tā ir veidota no nerūsējošā tērauda un  ir kredītkartes izmērā. Šo karti var izmantot gan kā lineālu, gan kā skrūvgriezi, uzgriežņa atslēgu utt.

Gadās arī tā, ka neko daudz nezinām par cilvēku, kuram kaut kas jāuzdāvina. Kā neapjukt, kādas Ziemassvētku dāvanas izvēlēties? Tādās reizēs jāiegādājas universālā dāvanu karte, ko var izmantot vairākos veikalos, uzņēmumos u. tml. Dāvanas saņēmējs pats varēs izvēlēties, kur karti izlietot, un būs ļoti apmierināts!

Vai tavs kolēģis vienmēr kavē, jo nespēj laicīgi pamosties? Ir risinājums - uzdāvini labāko modinātāju pasaulē, proti, modinātāju uz ritentiņiem, kas, skaļajam modināšanas signālam skanot, bēgs prom. To izslēgt varēs tikai pieceļoties no gultas! Tev vairs nekad no rīta nevajadzēs vairs strādāt kolēģa vietā, kurš kārtējo reizi ir aizgulējies.

Dažiem grāmatu lasītājiem jau drīz nebūs vairs vietas mājā jaunām grāmatām. Uzdāvini virtuālo grāmatu plauktu jeb e-grāmatu lasītāju. Nu vairs fiziskā telpa neierobežos neaptverami lielo vēlmi lasīt un lasīt!

Ja šobrīd paziņai automašīna atrodas remontā, nākas pārvietoties vai nu ar kājām, vai arī ar sabiedrisko transportu. Dod iespēju viņam aizmirst par auto pavisam, uzdāvinot elektrisko skūteri! Tā ir ideāla dāvana, ja vairāk par divdesmit kilometriem ikdienā nesanāk nobraukt. Šādi pārvietojoties, tiek arī saudzēta vide!

Palīdzi draugam, kurš ir nesen pārvācies, padarīt telpas mājīgākas - uzdāvini viņam istabas augu! Tikai dāvini piemērotu augu, proti, mazāk atbildīgu draugu iepriecini ar vieglāk kopjamu augu. Telpaugi ne tikai darīs mājokli skaistāku, bet arī attīrīs gaisu un ražos skābekli. Iesakām amarilli, tas ir lielisks gaisa attīrītājs!

Darba mīlētāji bieži vien tā aizraujas, ka aizmirst paēst un padzerties… Ja ūdens vienmēr būs blakus, par to nevarēs aizmirst. Nopērc kolēģim ūdens pudeli! Varbūt uz ēdnīcu kolēģis aizmirsīs aiziet, bet padzerties no pudeles, kas stāv uz galdam cerams, atcerēsies. Vide arī būs pateicīga, jo ūdens pudele mazinās ieradumu pirkt desmitiem plastmasas pudeļu!

Ziema, auksts, esam satuntulējušies, lai būtu silti, ejot uz veikalu vai stāvot pieturā. O, kāds atsūta īsziņu, derētu atbildēt, bet tas nav iespējams ar cimdiem. Izglāb no šīs situācijas draugu, uzdāvinot viņam skārienjutīgus cimdus. Tagad draugu no spēlīšu spēlēšanas vai ziņu lasīšanas pieturā neapturēs nekas!

Iepriecini Ziemassvētkos un sagatavo otru jaunajam 2022. gadam ar gaumīgu plānotāju! Plānotājs noderēs gan tam, lai atcerētos par ballītēm, gan tam, lai atcerētos par darāmajiem darbiem. Tas palīdzēs arī sakārtot savus mērķus, turēties pie tiem un realizēt tos!

Neesi pārliecināts, ka šeit atradi meklēto? Apmeklē Ondo.lv, kur apskati vēl 10 idejas, kā iegādāties neparastas un neaizmirstamas Ziemassvētku dāvanas! Priecīgus un gaišus Ziemassvētkus!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti