Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

3 noderīgi gadžeti mūsu ikdienā

Kā jau zināms, 21.gadsimta tehnoloģiskās iespējas ir teju vai nebeidzamas, piedāvājot ārkārtīgi plašu gadžetu klāstu mūsu ikdienas atvieglošanai un emociju paspilgtināšanai. Ņemot vērā milzīgo gadžetu piedāvājumu, būtu grēks kādu no tiem neieviest arī savā ikdienā un neizmantot to priekšrocības savā labā. Tieši tādēļ šodien apskatīsim 3 populārus un noderīgus 21.gadsimta gadžetus, kuri pavisam noteikti iederēsies ikviena mūsdienu cilvēka gadžetu arsenālā.

Bezvadu austiņas mūzikas cienītājiem

Nav šaubu, ka modernās bezvadu austiņas ir viens no pieprasītākajiem mūsdienu gadžetiem. Tās var lieti noderēt daudzās ikdienas situācijās, piemēram, skrienot vai nodarbojoties ar citām fiziskajām aktivitātēm, piedaloties darba konferences zvanos, kā arī, protams, vienkārši baudot savu iecienītāko mūzikas plejlisti.

Bet kāpēc iegādāties tieši bezvadu austiņas? Šīs austiņas uz pārējo austiņu fona izceļas ar vairākām būtiskām priekšrocībām to skaitā:

● Bezvadu austiņas ļauj Tev brīvi pārvietoties, un neierobežo Tavas kustības ar vadiem;

● Tās var savienot ar jebkuru ierīci, kurai iespējots Bluetooth savienojums;

● Bezvadu austiņas visbiežāk ir jaudīgākas un ērtāk lietojamas par tradicionālajām vadu austiņām.

Ja arī Tu esi nolēmis savu ikdienu papildināt ar jaudīgajām bezvadu austiņām, atceries ņemt vērā ne tikai to vizuālo noformējumu, bet arī darbības laiku, kas norādīs, cik ilgi austiņas būs spējīgas darboties bez nepieciešamības tās atkārtoti uzlādēt.

Mūsdienīgie viedpulksteņi – Ne tikai sportam un soļu skaitīšanai

Vēl viens noderīgs gadžets, kas visbiežāk uzrunā tieši sportot gribētājus un soļu skaitīšanas entuziastus, ir mūsdienīgie viedpulksteņi. Taču neskatoties uz to piemērotību sportošanas un soļu skaitīšanas vajadzībām, viedpulksteņi ir lieliski piemēroti arī bērniem.

Bērnu viedpulksteņi visbiežāk ir aprīkoti ar tādām funkcijām kā GPS raidītājs, SOS palīdzības poga un balss ziņas. Šīs funkcijas lieliski kalpos gan bērna, gan vecāku vajadzībām, parūpējoties par bērna drošību, nosakot atvases atrašanās vietu un iespējojot ērtu, ātru un vienkāršu sazināšanos starp vecāku, un atvasi jebkurā laikā, un vietā.

Iegādājoties viedpulksteni, atceries pievērst rūpīgu uzmanību tā funkciju klāstam, jo ne visi viedpulksteņi ir paredzēti vienam mērķim. Proti, pulksteņi, kas paredzēti soļu un zaudēto kaloriju skaitīšanas vajadzībām, visticamāk, nebūs aprīkoti ar balss ziņu saņemšanu un citām atsevišķām funkcijām, lai gan, protams, pastāv arī izņēmumi.

Portatīvie akumulatori jeb Power Bank

Mūsdienu steidzīgajā ikdienas režīmā ikvienam cilvēkam lieti noderēs arī tā saucamais Power Bank jeb portatīvais akumulators. Power Bank ir lieliska ierīce – tas ir izcils ieguldījums ikvienam aktīvam un sabiedrību mīlošam cilvēkam, kas vēlas palikt mobils jebkurā situācijā. Ar šī gadžeta palīdzību ir iespējams uzlādēt gan mobilos telefonus, gan planšetes, gan portatīvos datorus bez nepieciešamības tos pievienot kādam no elektrības avotiem. Kā tas izdarāms?

Vienkārši uzlādē portatīvo akumulatoru, paņem to līdzi izbraucienos vai darba gaitās, un pievieno to savam mobilajam telefonam, lai veiktu uzlādi jebkurā laikā un jebkurā vietā.

Ja uzskati, ka portatīvais akumulators būtu gana lietderīgs arī Tavās ikdienas gaitās, atceries, ka, ieūsdienu steidzīgajā ikdienas režīmā ikvienam cilvēkam lieti noderēs arī tā saucamais Power Bank jeb portatīvais akumulators.gādājoties šāda tipa ierīci, jāpievērš pastiprināta uzmanība tās ietilpībai, kas noteiks, cik reižu ar to būs iespējams uzlādēt kādu no Tavām mobilajām ierīcēm.

Iegādājies savai ikdienai noderīgus gadžetus internetā

Ja arī Tavā ikdienā lieti noderētu kāds no šiem mūsdienīgajiem gadžetiem, ielūkojies interneta veikala Xnet.lv plašajā gadžetu sortimentā. Pie mums Tur atradīsi gan ērti lietojamās bezvadu austiņas, gan modernos viedpulksteņus, kā arī lietderīgos Power Bank akumulatorus un citas mūsdienīgas ierīces Tavas ikdienas paspilgtināšanai. Negaidi rītdienu  - iepērcies jau tagad!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti