Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

5 iemesli, kāpēc pāreja uz A klases biroju telpām ir gudrākais lēmums

Biroja telpu izvēle ir viens no uzņēmuma veiksmes faktoriem. Plašās, ergonomiskās, pievilcīgās telpās darbs veicas raitāk un idejas raisās radošāk. Turklāt kvalitatīvās darba telpās darbinieki izjūt mazāku stresu, jūtas komfortabli un mierīgi, kā arī strādā produktīvāk . Kādu biroju izvēlēties? Biroja telpu piedāvājums ir pietiekami plašs, lai tajā būtu vieglāk orientēties, izdalījām 5 iemeslus, kāpēc tieši pāreja uz A klases biroju telpām būs gudrs lēmums.

Izmaksas

A klases biroji ir tirgū pieejamās augstākās kvalitātes biroju telpas. Daudzi apzinās to priekšrocības, bet uzskata, ka tie ir pārāk dārgi. Patiesībā, pārceļoties uz A klases biroju, ikmēneša izmaksas nemainās, jo var ietaupīt gan uz telpu platību, gan uz komunālajiem maksājumiem.

Runājot par izmaksām, svarīgākais ir izvēlēties atbilstošu telpu platību. Nemaksāt par telpām, kas stāv tukšas, pustukšas vai tiek izmantotas ļoti reti. Vai tiešām jums vajag 20-30 m2 lielu pārrunu telpu, kuru lietojat reizi nedēļā? A klases biroju ēkā pielāgotais plānojums ļauj samazināt nomas telpu platību un sapulču vajadzībām izvēlēties koplietošanas pārrunu telpu.

Pie biroju telpu izmaksām pieder arī komunālie maksājumi, un tos būtiski ietekmē ēkas energoefektivitāte. A klases biroju energoefektivitātes rādītāji ir augsti, un piemērotākie enerģijas taupīšanas risinājumi tiek izvērtēti jau ēkas būvniecības plānošanas posmā. Piemēram, “Elemental Business Centre” būvniecībā izmantoti energopāļi, kas ražos līdz pat 72% no ēkai nepieciešamās siltumenerģijas, tādējādi samazinot apkures izmaksas par līdz pat 60%.

Veselīgāka darba vide

Biroja darbinieki gandrīz trešdaļu dzīves pavada birojā1. Gaisa kvalitāte tajā ievērojami ietekmē darbinieku veselību un produktivitāti. Lai spētu strādāt birojā ar pilnu atdevi, ļoti svarīga ir izcila gaisa kvalitāte un optimāls gaisa mitruma līmenis. “Elemental Business Centre” tiks nodrošināts pirmklasīgs iekštelpu klimats. Turklāt konferenču telpās tiks veikts CO2 līmeņa monitorings, kas automātiski informēs ventilācijas sistēmu un palielinās ienākošo svaigā gaisa daudzumu, tādējādi palīdzot koncentrēt uzmanību.

Birojā ļoti svarīgs ir dabiskais apgaismojums, kas ne tikai dod enerģiju, bet arī padara telpas gaišas un mājīgas, radot patīkamu noskaņu. Ja biroja telpās ir lieli logi, nevajadzēs izmantot tik daudz mākslīgā apgaismojuma avotus. “Elemental Business Centre” augstie griesti (3,3 m) un logi no grīdas līdz griestiem ļauj nodrošināt dabisko apgaismojumu gandrīz visās telpu zonās. Savukārt tonētā stikla fasāde aizsargās pret pārmērīgu saules gaismu.

Viss vienuviet

Daudziem darbiniekiem ir ļoti svarīgs biroja novietojums, kādi veikali vai pakalpojumu sniedzēji atrodas tam blakus, jo viņi vēlas daudzas lietas paspēt nokārtot no rīta vai pusdienlaikā, piemēram, nomazgāt auto, iegādāties produktus vakariņām vai aiznest iztīrīt žaketi. “Elemental Business Centre” izceļas ar to, ka uzņēmumu darbinieki vairākas aktivitātes varēs paveikt jau uz vietas biznesa centrā. Būs pieejama pilna servisa automazgātava, kur no rīta atstāt auto, bet vakarā to paņemt tīru un doties mājup. Tāpat būs arī veikals, kafejnīca, pašapkalpošanās ķīmiskā tīrītava, fizioterapijas pakalpojumi, bērnu aprūpes pakalpojumi, aptieka, skaistumkopšanas salons, u.c.

Plašas mobilitātes iespējas

Mūsdienās ir tik dažādas pārvietošanās iespējas – papildu personīgajām un uzņēmuma automašīnām, sabiedriskajam transportam un divriteņiem, savu vietu ir izcīnījuši arī elektroauto, motorolleri un elektriskie skrejriteņi. Aizvien populārāki kļūst arī koplietošanas transportlīdzekļi. Svarīgi, lai darbiniekiem būtu ērti gan nokļūt, gan atstāt transportlīdzekli darbavietā. “Elemental Business Centre” nodrošinās plašas autostāvvietu iespējas, koplietošanas auto novietnes, elektroauto un elektrisko skrejriteņu uzlādes stacijas un novietnes, kā arī divriteņu labošanas stacijas.

Uzticams saimnieks

Nomājot biroja telpas, ļoti būtiskas ir nomnieka un iznomātāja attiecības, lai tās būtu profesionālas, uz sadarbību vērstas un cieņpilnas. Svarīgi, lai ikdienas izaicinājumus un vēlmes būtu viegli komunicēt un risināt ar biroja īpašnieku. “Elemental Business Centre” attīsta “Kapitel”, kas 2022. gadā saņēma Eiropas Nekustamā īpašuma zīmolu institūta apbalvojumu kā labākais biroju attīstītāju zīmols Baltijā. “Kapitel” gan attīsta, gan arī apsaimnieko attīstītās biroja ēkas, piedāvājot elastīgus noteikumus un sekojot nomnieku mainīgajām vajadzībām. Līdz ar to nomniekiem būs uzticams saimnieks, kas nemeklē tikai īstermiņa guvumus, bet veido kvalitatīvas ilgtermiņa attiecības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti